Saeyers isimli üyenin son içerikleri

1. Saeyers

Hangi Monitörü Almalıyım?

Amazon da tekrar satılmasını bekleyecem bende
  2. Saeyers

Helal olsun valla en bilgilimiz bu işleri en çok araştırmış kişi olduğunuz için mecbur size danışıyoruz
  3. Saeyers

Anladım hocam sizi de çok meşgul ettik hakkınızı helal edin
  4. Saeyers

Bakacaz artık hocam. Umarım 9070xt 4k da üzmez olmadı duruma göre ayar kısarız artık
  5. Saeyers

Hocam ziraat kartı varya hepsi burada trendyol felan onlarda olmuyo genellikle ama amazonda oluyor ama
  6. Saeyers

Ben o zaman mo27u2 yi alayım . Yoksa Acdms yi alırım en olmadı tandem woledi alırım Bu arada Amazona tekrar ne zaman gelir acaba mo27u2, onlar peşine 9 taksit yapıyordu
  7. Saeyers

mo27u2 de glossy mi
  8. Saeyers

hocam konudan bağımsız technopatdaki bluerr le aynı kişi misiniz
  9. Saeyers

Bu gündüzleri de belirgin olan bir şey mi yoksa sadece gecenin karanlığında mı belli oluyor
  10. Saeyers

Hocam kendim pek kestiremiyorum hangisinin sorunu az rahatsız eder diye bir türlü işin içinde çıkamıyorum sürekli karar değiştiriyorum o yüzden sadece f/p olayına bakacağım. O yüzden mo27u2 çok cazip geliyo bu paralara çıkcaksam
  11. Saeyers

Bence de zaten 4k varken az fiyat farkına mantıklı olan da o sadece ekran kartı yeter mi düşüncesi var ama her türlü mantıklı ve alacağım yoksa 3. nesil qd oled bakacam. Her halükârda ne alırsam alayım ona göre sorunlarını gömezden gelemeye çalışacağım. Ama alacağım sırada uygun fiyata olup 9...
  12. Saeyers

Genellikle gündüz oluyor ama perde kapalı oluyor çok arada açıyorum özellikle yazın akşam 8 den gece 1 e kadar ışık açık durur sonrası hep karanlık
  13. Saeyers

hocam anladığım kadarıyla woled den uzak durulması gibi bir izleniminiz var ama siyahları da çok iyi gözüküyor be
  14. Saeyers

Hocam 4k yı büyük ihtimalle alacağım ama olmazsa şu https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-xg27acdms-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1113719030.html model de amazon da 9 taksit yapabiliyorum sizce nasıl
  15. Saeyers

Peki hocam, 4K seçenekler arasından çıksa, 4. nesil Tandem WOLED'lere 30K vermeye değer mi, yoksa uygun fiyatlı 3. nesil mi almak gerekir? 2K alacaksan "Bunu almalısın." dediğiniz bir model var mı?
Geri