safakyazicii isimli üyenin son içerikleri

1. safakyazicii

R7 5700x , rx9060xt valo dusuk fps

bu işlemi yapmadan tak çıkar yenisini tak yaptıysan zaten istediğin performansı geç veririmlilik bile olmaz .
  2. safakyazicii

Öneri 2000-2500 tl mouse önerisi

aktif olarak dragonfly serilerini (vgn-atk) denedim , daha üst segment mouse da kullandım fakat bu fiyat aralığında alman gereken tek mouse atk dragon üst serileri şaşma
  3. safakyazicii

50K Laptop önerisi

en doğrusunu yaparsın kullanıcı farklılığına göre 2 tane iyi seçenek bunlar hangisini yakalarsan yapış derim , malum fiyatlar ortada
  4. safakyazicii

Bilgisayar Performans Testi Sonuçları Kötü Çıktı

sıfır sistemlerde ram bazen istenilen düzeyde çalışmaz girip aktif etmen gerekebilir , ısınma kaynaklı güç düşüklüğünden frenleme yapıyor olabilir , chipset aktif olmayabilir , her şey olabilir sana kimse tane tane burda çözümü anlatamaz fakat sen en önemli başlıkları alıp deneme yanılmayla...
  5. safakyazicii

Bilgisayar Performans Testi Sonuçları Kötü Çıktı

ayarlarını , güç kaynağını , biosu detaylı kontrol et donanım arızası olduğunu düşünmüyorum
  6. safakyazicii

Kulaküstü kulaklık 4000₺ Bütçe

3-4 k bandında çok kaliteli kablolu modeller var kendini ille de kablosuz diye zorlama beklediğinle bulduğun tatmin etmeyebilir .
  7. safakyazicii

50K Laptop önerisi

Asus zenbook s 14 , lenovo legion Slim 5 serilerine gerektiği takdirde 2. el bile bakabilirsin legion serisi kullanıyorum 5 yıldır , yolda kalmadım aradığınla bulduğun arasında fark olmayacağına emin olabilirsin
  8. safakyazicii

20k telefon önerisi.

Dostumuz A56 önerisi yapmış bu fiyat bandında kesinlikle 1. tercih olabilir ama ona ek olarak honor 200 e bakabilirsin hem oppo arayüzünü çok aratmaz hem güçlü işlemci hem gayet yeterli bir pil ömrü sunuyor bakabilirsin 1770479238 kazandıracağı pek bir farklılık olmaz giriş seviyesi telefonu ...
  9. safakyazicii

20k telefon önerisi.

ikinci el sıfır , genellikle ne için kullanır , çok uygulama yükler mi , öncesinde ne marka model kullandı belirt yardımcı olalım dostum
  10. safakyazicii

Yardım Oyuncu Kulaklık Önerisi Bütçe 2.500₺

SteelSeries Arctis Nova 1 önerebilirim geçmişte kısa bir süre deneme şansım olmuştu açık konuşmak gerekirse tatmin etmişti
  11. safakyazicii

Yardım Amazon.sa'dan alacağımız ram sahte olabilir mi?

sahte olmaz , üretim bölgelerine özel malzeme farkı olur , sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
  12. safakyazicii

Bilgisayar bozuldu acil yardım

DDU ile temizlik yapıldı mı , yoksa ekran kartı tak çıkar yenisi takılıp devam mı edildi ?
  13. safakyazicii

9500tlye am5 e gecmek mantıklı mı?

bu tamamen senin ne işle ilgilendiğine bağlı eğer sadece oyun oynuyorsan hayır yok ama ekstra program işleriyle ilgileniyorsan ve bundan gelir sağlıyorsan tabii ki 2500tl konu olamaz ve unutma biri zen4 biri zen5 mimarisi ama ben önerimi oyun üzerinden yaptım çünkü 7500f çok güçlü bir oyun işlemcisi
  14. safakyazicii

9500tlye am5 e gecmek mantıklı mı?

dost selamlar madem yükseltmek istiyorsun benden sana öneri 9500tl az bir para değil kendi ürünlerinin de bir piyasası var 2.elden kendin sat r5 7500f yada 7600 ü önerebilirim 9600X ile oyun farkı çok az ve mutlaka bütçeyi 32gb a zorla bazı şeyleri kendi kafanda da kurgulayabilirsin bu devirde...
  15. safakyazicii

4000 TL ' ye kadar kablolu / kablosuz kulaklık önerisi

Dostlar selamlar , çok araştırma yaptım dün hatta 2. el bulduğum birkaç kulaklıkla ilgilide konu açtım fakat herkes aynı fikirde sabit 2. el kulaklık alınmaz ki ben daha önce alıp sorunsuz kullanmıştım fakat bugün sizden max 4k bütçeye kadar önerilerinizi bekliyorum
Geri