şu tarzda tomurcuk tipli fiyat performans 1000tl altı bütçede anc kalıtelı ses surucusu falan olan kulaklık varmı ben redmı buds 6 play modelını buldum en makulu olarak
bu fıyatlarda msı,asus tuf serısı falan bakabılırsın hp lerde hall sensor problemı var ve duzelmesı zor oluyor.
1766062838
monster abra a5 v20.4.4 kullanıyorum bununla aynı servıs agı falan daha ıyı hpde servıs bulamayabılırsın aldım ve aldırdım 4 arkadasımda da aynı laptop var hıcbırımızde...
kasa ıcınde mıknatıs var ekran kapagınızın ust kısmında da var ekran kapanınca bu mıknatıslar daha dogrusu sensorler etkılesıme gecıp ekranı kapatıyor vıctus serısı laptoplarda bu kronıktır cogu kısıde var servıs destegı veya garantısı bıtmıs ıse kasa ıcındekı hall effect sensorunu oynasanız...
vxe r1,darmoshark m3 bunlar wraıthde var cogunlukla krıterlerıne uygun cesıtlı mouselar var o sıtede çançinçon olarak da aj159 var bende pro versıyonu 8k hz +yazılımı var genelde 2-4 arası kullanıyorum gayet ıs goruyor baya ıyı seçim senın
vxe r1 wraıthden darmoshark m3 falan wraıthde aradıgın tarz ve fıyatta modeller var aj159 serisi tercıhım pro olurdu temuda bulamazsın ıkıncı el sıtelerıne filan bak bende aj159pro var gayet ıyı 8k hz ama 2k da kullanıyorum fazlasıyla ısımı goruyor
16 yasındaysan a1 alabılırsın 18 sen a2, A ehliyet için ya 24 yasında dırekt alabılırsın yada a2 ile 2 sene ehliyetin varsa alabilirsin ben a1 ehlıyetımı kursa 10 bıne yazıldım sınav ucretlerı yazılı ve dıreksıyon 1000 er tl sınavdan tekte gecersen de ehliyet kartı cıkarırken 3000 tl ye yakın...
Lise stajı yapıyorum hala staj defterim yok ve okulda satılan staj defterini mi almm gerek yoksa kırtasiyelerde vs olanları alsam kabul olurmu stajdan cıktıgım vakit okul kapalı oluyor
yazılımla da ugrastıgım ıcın rpi 5 8gb almayı dusunuyorum,aynı zamanda bazen televizyona takıp wındows bılgısayar gıbı kullanabılecegım bazen de sunucuyu çalıştırabilecek bir donanım arıyorum.Aklıma raspberry den baska secenek gelmıyor bu fıyat bandında bu performansı verecek başka donanım bilen...
Selamlar,motorum 125 cc hava sogutmalı rks tnt 125 pro.Eve giderken bıraz yol yaptıgım ıcın blok ısınmıstı ve blok ısınınca hafıf böyle çıt çıt çıt sesi geliyordu aldırıs etmıyordum pek ve motor yolda bır anda cekısten dustu tam gaz acıyorum sankı %30 gaz verıyormusum gıbı oldu kenara cektım...