safkdlklash isimli üyenin son içerikleri

1. safkdlklash

Askerlik Tecil Süresi Nasıl Uzatılır?

daha önce üni okumadıysan öğrenci olduğun anda okulun bitene kadar tecilli olursun, okuduysan durum şöyle önlisans okuduysan bundan sonra lisans lisans okuduysan bundan sonra yüksek yapman lazım o şekilde tecili tekrardan uzatabilirsin.
  2. safkdlklash

🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

Steelseries apex pro tkl mi bu mu?
  3. safkdlklash

❌İndirim Bitti! Lexar Nq790 1tb SSD - 5.999 TL

iyi bi ssd mi taksitle alabilirim ona göre
  4. safkdlklash

İşe Alımda Öğrenci Olup Olmadığım Anlaşılıyor Mu

nerede işe girmeyi düşünüyorsun ona göre daha isabetli bi tahmin yapabilirim, genelde belge istenmese bile iş veren ağzını yoklar.
  5. safkdlklash

İsteniyor benden istendi
  6. safkdlklash

Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

elektrik gitti daha önce, viko bilindik marka iyidir. Eski priz olsa cihazları yakardık heralde
  7. safkdlklash

Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

https://www.n11.com/urun/viko-multi-let-6li-grup-priz-sok-korumali-toprakli-cocuk-korumali-15-metre-90117632-60617220?magaza=vipaydinlatma bunu kullanıyorum hem ps5 hem ekipmanlar hem vantilatör bağlı memnunum
  8. safkdlklash

Cs'de Çıkartma Ticaret Başarılı Oldu Ne Yapmalıyım

satabiliyorsan sat sonra geri düşer o
  9. safkdlklash

Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

net olarak girsen işe giriş belgesi atarlar 15-20 sayfaya falan imza attırırlardı.
  10. safkdlklash

istenen belgeler arasında güncel öğrenciliğini yada eğitim seviyeni gösteren belge oluyor, yani kısaca anlaşılıyorsun.
  11. safkdlklash

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Kullanıyorum da söylüyorum merak etme. Fun60 pro da geçti elimden.
  12. safkdlklash

Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

başvuru formu doldurman tek başına yeterli değil, evrak listesi verildiyse onları hazırlayıp götüreceksin ondan sonra resmi olarak başlarsın.
  13. safkdlklash

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

mchose 10x daha iyi markadır her türlü 2 tane klavyesini kullanıyorum bana mısın demiyor
Geri