Sagend isimli üyenin son etkinliği

• Sagend
    Sagend, Sistemimi Satıyorum Fiyat Yardımı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bunu Satıp Laptop Almayı Planlıyorum
  • Sagend
    Sagend, Oyunlardan Zevk Almıyorum. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Eski Arkadaşlar Kalmadı Eskı Heyecan Yok Satmayı Dusunuyorum Zaten Yenı Konu Actım Bunun Hakkında...
  • Sagend
    Sagend, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistemimi Satıyorum Fiyat Yardımı başlıklı bir konu açtı.
    Selamlar Sabah Açtıgım Konu Sebebı İle Aksama Kadar Dusunmus Olup Sistemimi Satma Kararı Aldım Konuyu Bılmıyorsanız...
  • Sagend
    Insallah Oyle Dıyelım :D 1771852276 Planım O Yonde 1771852332 Neden Olmasın Deneyelım Bakalım 1771852431 Cok Tesekkur Ederım Sanırım Ihtıyacım Olan...
  • Sagend
    Başta Zaten Bunu İstiyordum Ama Kalamıyorum Zaten Satmak Istememdekı Sebeplerden Biriside Bu Barı Bu Son 4 Ayı Dogru Duzgun Calısarak Gecıreyım
  • Sagend
    Abım Senın Durum Benımkınden De Zor Sabır Lazım En Kotusu 1771848468 Dimi Dimi 1771848505 Kaydırmak O Kadar Kolay Ki Insana yapabılecegı kolay Bır...
  • Sagend
    Dogru Dıyor Olabılırsınız Rekabetcı oyunlar Bır Yere Kadar Ancak Bu kadar Yıl Rekabetcı Oynayıpta Hıkayelı Oynayamıyorum Ya Zevk Mı Alamıyorum Bılmıyorum...
  • Sagend
    o Bekleyısı benmı Yapamıyorum Acaba Dedıgım Gıbı Rdr 2 oynadım Bıraz Daha Karlı Bolumu Gecmeden Oyunu Kapattım Ya Ben Cok Hızlı Sıkılıyorum yada Alısık Mı...
  • Sagend
    Degerli Yorumun Icın Cok Tesekkur Ederım Rdr2 Cyberpunk Spiderman Gıbı oyunlar Denedım Zamanın Ancak Rekabete O Kadar Alısmısım kı Artık Hıkayelı Oyunlar...
  • Sagend
    :D
  • Sagend
    Tesekkur Ederım Fıkırlerın Icın Sanırım Bu Kadar Yorumdan Sonra Satmassam Sıkıntı :D 1771846484 Evet Kucuk Bır Scooter Is Gorebılır Heves Almak Acısından...
  • Sagend
    Planım Bu Sene 2 Yıllık Bır Ucak Bolumune Gırık Dgs ıle 4 Yıllıga tamamlamak Insallah Sorun Cıkmazsa yada Dırek 4 Yıllıgı Kazanmak Ama Zor Gozukuyor...
  • Sagend
    oyun bıle artık zevk vermıyorsa cıkıp gezmekten baska bır care kalmadı unıversıte ıse helekı ucaklar benım kucuklukten berı hayalım o ucakları gordugumde...
  • Sagend
    para var biraz zaman ve eskisine göre ciddi şekilde heves ve heyecan yok. bu tam bana olan sey maalesef
  • Sagend
    Bunun Yerıne Dırek Satmak Daha Mantıklı Olmaz mı Acaba Hem Kurtulmus Olurum Kucuk Bı Laptop Is Gormez Mı Ve Ekstra Olarak Dedıgınız Gıbı Bı Plana Oturtmam...
Geri