Birkaç gündür araştırıyorum son olarak am8prot ile k688ct bundle ikilisi arasında kaldım k688 daha cok öneriliyor ancak am8prot piyasaya yeni girmiş bi ürün fiyat farkları da cok az oldugu için hangisini alacağıma karar veremedim bu iki ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Selamlar İyi Forumlar Su Anda Kullandıgım Mıkrofon İem Kulaklığımın Moondrop Raysın Mikrofonu.
Standlı Bir Mikrofon Almak İstiyorum Su Ana Kadar Hep Kulaklıklarımın Mıkrofonunu Kullandım O Yuzden De Bundan Vazgeçip Guzel Standlı Ve Özellikle Sistemim Beyaz Oldugu Icın Beyaz Bir Mikrofon Almak...
Canlar Konuyu Baştan Sona Okudum Ama Cok Fazla Bılgı Kalabalıgı Var sade Bır Sekılde Ozetler Mısınız Acaba Su Anda Sadece garantı Kredı Kartı Kullanmaktayım.
1-2 gun once bende bır guncelleme yaptım s24fe kullanıyorum sarjını cok beyenıyordum telefonun bır anda guncellemeyı yaptıktan sonra sarjı içmeye başladı telefon guncelleme beklıyorum bende.
tangzudan once cloud 3 s wireless kullanmaktaydım hem kafamı cok agrıtıyordu hemde cok buyuktu gereksız agırdı ıem e gecınce bır rahatlık geldı anlatamam sana ses olarak ta gayet tatmın edıcı ancak bendekı cabuk bozuldu 10 gunde