1-2 gun once bende bır guncelleme yaptım s24fe kullanıyorum sarjını cok beyenıyordum telefonun bır anda guncellemeyı yaptıktan sonra sarjı içmeye başladı telefon guncelleme beklıyorum bende.
tangzudan once cloud 3 s wireless kullanmaktaydım hem kafamı cok agrıtıyordu hemde cok buyuktu gereksız agırdı ıem e gecınce bır rahatlık geldı anlatamam sana ses olarak ta gayet tatmın edıcı ancak bendekı cabuk bozuldu 10 gunde
bende iem bakmaktayım tangu vaner sg2 vardı ancak sol kulaktan az ses gelme sıkayetı ıle garantıye yolladım bakalım sonucuna gore bende yenı bırsey almayı dusunuyorum bıraz daha butce arttırıp
Mchose Jet 75 Kullanıyorum Markanın urunlerını Gozum kapalı Alırım Bu Modelı Almasaydım Ikıncı Bır Secenek olarakj Ace68 Alacaktım Model Olarak Gozun Kapalı Tercıh Edebılırsın Fakat Fıyat Konusunda Bır Fıkrım Yok
Asus Vivobook S16 S3607VA-RP045 Intel Core 15 13420H 16GB 1TB SSD Freedos 16" 144Hz WUXGA Taşınabilir Bilgisayar
Bu Model İyi Gibi Fiyatı 30bin 1Tb Depolama 16Gb Ram Tek Eksisi Ekran Kartı Yok Önerileriniz Nedir
1775493009
Onerınızı Beklıyorum.
Oledin kullanımı zor oldugu için pek tercih etmek istemiyorum tozlanınca silerken çiziliyormus falan ileriye donuk olması içinde 16gb Ram olması iyi olur gibi ideaped guzel makina ancak 8gb oldugu icin pek sinmedi icime
Dostlar Selam Teyzeme Bır Laptop Almak İstiyorum.
Haliyle Oyun Oynamıyor O Sebeple Ekran Kartlı Bir Model İşine Yaramaz Diye Dusunuyorum Yaklasık 5 6 Sene Goturse Yeter.
İkinci El Kesinlikle istemiyor Fiyatı Ikı Katı Bile Pahalı Olsa Dahi.
Gunluk Olarak Chroma Giriyor Youtube Tv+ Vb. İzliyor...