Sagkolik isimli üyenin son içerikleri

1. S

JBL Live Pro 2 Alınır Mı?

Bu model sizce alınmaya değer mi? Başka önerilere de açığım. Telefonum redmi Note 10s. Önceliklerim: ANC, Mikrofon Performansı, Telefonla Uyumluluk, Son Ses Seviyesi, Mikrofon Uzantılı tasarım.
  2. S

Öneri 1500-1700 TL Bluetooth silikonlu kulakiçi kulaklık önerisi

Apple Airpods Pro Tarzında çubuğu olan tasarım yani istiyorum. Ancsinde transparan dışa dönük gibi isimlendirmelerle olan kulaklık takılıyken yanımdaki kişiyle sohbet etmemi sağlayan modun olması ve mikrofonun iyi olması tercihimdir. Şimdiden herkese teşekkürler ve iyi forumlar.
  3. S

Aselsan meslek lisesi üniversite avantajı var mı?

Abi eğitimi güzel değil anadolulunun ya bizim okul nasıl o kadar süper mezunlar çıkardı aklım almıyor. Abi bazı hocaların dersinden tatmin hissedip çıktığımı şu 3 haftada bilmiyorum. Kendim evde tamamlamak zorunda kalıyorum. Hani nitelikli sözde 439la falan kapattı da o niteliki göremiyorum...
  4. S

Bana anadoludan daha fazla artısı olur mu pc mühendisliği için?
  5. S

kanka 9lara 3 mü ne var. 442 aldım alırlar herhalde. Ama PC mühendisliği için iyi mi?
  6. S

Abi şuanki lisem nitelikli deniyor fakat hocaların dersinden tam tatminkar çıkamıyorum bile. Sorularımı tersliyorlar falan kötülediğim ortaokul hocalarım yapmıyor.
  7. S

Makine tasarım ama kanka makine mühendisliği değil ve aselsanın lisesi sonuçta. Hani lisemle aynı kapattı 439 yani
  8. S

Arkadaşlar şu an da farklı bir lisedeyim ancak. Aselsana puanım yetiyor makine tasarımda. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Ve meslek liselerinde gittiğin alandan seçince artı puan gibi avantajları oluyor. Ve ASELSAN'da da bu konuda dersler var diye duydum. Şimdi ben aselsana nakil aldırdım...
  9. S

Bu Takviye Uygulamayı Önerir Misiniz?

dediğiniz gibi küçümsemek için değil fakat pek yüksek bir hedef değil.
  10. S

o zaman ben tıkanıyorum. İlkokul hocası gibi kitap oku test çöz demek de kötü olur :)
  11. S

babanız olmassa arkadaşlarınız çok daha iyi bir tercih olur. Çünkü oyun oynamak gibi oluyor.
  12. S

Bence de sondaki dediğimi yapmanız çok iyi olur. Ben arkadaş ortamı bulamadığımdan babamı sıkıştırıp onla yapıyordum :) 8.sınıfta biraz fazladan salmama rağmen bu konu temelleriyle 442 aldım hocam gerisi sizde.
  13. S

hocam yeni liseye geçtim ve belli hedefleri olan bir insan olduğumu düşünüyorum. Zamanında buna benzer bir uygulama almıştım ancak cidden fiyatına değmiyor. Yani youtube videolarını liste haline getir ve izle daha iyi olacaktır diyebilirim. Çünkü senin kafana bir şeyleri enjekte etmiyorlar dimi...
  14. S

Öneri MAX 470 TL'YE 256 GB M.2 SATA SSD ÖNERİR MİSİNİZ?

hocam ssdde onlar sıkıntı. Veriler çok önemli o nedenle bulaşmanızı tavsiye etmem. Biraz daha bütçe artırmaya çalışın.
  15. S

20000 TL'ye Her Şey Dahil Sistem

aow anladım.
Geri