Geçen dönem pek Trump'i sevmezdim fakat nedense sevmeye başladım belki bunal Biden'i gördüğümüz içindir bilmiyorum ama bu adam varken dünyada bir sakinlik...
Şimdi şöyle galiba yanlış anladınız dolar tabi ki aynı dolar zaten önemliydi önemli kalacak onda bir sorunumz yok. FED kararı yarın açıklanacak 7 kasımda...
Bahsettiğim dünyanın dört bir yanından destekçi yatırımcılar sadece amerikadaki değil bunu atlama.
Düşün saçma ama adamın çinde bile taraftarı var bu adama...
Birisi 12.5MB birisi 125MB hız aralarında 10 kat fark var tabi ki 125MB olanı almanı söylerim fakat altyapın gerçekten o hızı verecekse malum 125MB diyip...
Valla sözde 100mbps altyapımız vardı ki buda 12.5MB yapar fakat gel gör ki 30mbps alıyorum o da 3.5MB yapar arada 4 kat zararına kullanıyoruz ama 350TL eski...
İngiliz hocam, İngiliz elitistler yerleşiyor ilk olarak kızılderillileri kovuyorlar . Sonra yavaş yavaş tüm avrupanın seçkin kişileri yeni dünya adı verilen...
Amerika kıta olarak Kristof Kolomb tarafından keşfedildi fakat Amerika Birleşik Devleri hükümet olarak George Washington tarafından kuruldu ABD'nin kurucu...