Şahin Ali Kayhan isimli üyenin son içerikleri

1. Şahin Ali Kayhan

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

i5 10400 F + RTX 2060 R5 3500 X + 5600 XT
  2. Şahin Ali Kayhan

xbox'da online oynamak paralı mı?

Evet 13 aylık 220 TL ' ye gamepass ultimate alıyorsun . Hem gamepasse hem de live üyeliğine sahip oluyorsun .
  3. Şahin Ali Kayhan

DA-4 CPU fan boştayken 2000 RPM ' de çalışıyor .

Olmadı maalesef . Hala 200 rpm ' lerde
  4. Şahin Ali Kayhan

Deneyim aktarıyorum sizlere .
  5. Şahin Ali Kayhan

MD-2 Sistem Elime Ulaştı :)

Eğer sistemlerinde hata olmasaydı ve habersizce iade yerine sistemi gönderselerdi bende Kayseri'den bekleyecektim :) Sana ve diğer alan kardeşlerime hayırlı olsun
  6. Şahin Ali Kayhan

b450m s2h V2 1609246163 Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır. Save & Exit diyerek çıkılır. Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür. Bunları yapmam yeterli olur mu ?
  7. Şahin Ali Kayhan

Hayır sıcaklık değerleri normal olmasına rağmen 2000 rpm ' de çalışıyor 1609245445 Ben herhangi bir güncelleme yapmadım . Son güncelleme 3 ay önce yapılmış
  8. Şahin Ali Kayhan

Sadece ram mhz artırdım . Fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim
  9. Şahin Ali Kayhan

Öncelikle herkese selam . 2 hafta önce elime ulaşan sistem ilk başlarda çok sessiz çalışıyordu fakat son 1 haftadır çok sesli çalışmaya başladı . Biosa girdiğinde tüm ayarlar normal olmasına rağmen CPU fan hızı 2100 RPM ' lerde çalışıyor . Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba ?
  10. Şahin Ali Kayhan

İtopya MD2 Sistem Şikayet

26/12/2020 tarihinde almış md2 sistemim para hesabımdan çekilmesine rağmen siparişlerim kısmında gözükmedi . Sistemin satışa sunulmasından itibaren 1 saat boyunca uğraştım . Yani sistemi ilk alanlardanım . Bugün müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bana sistemin geleceği söylendi . 1 saat önce...
  11. Şahin Ali Kayhan

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Abi lütfen ama ilk alanlardanız . Sen sistem gelecek dediğinde beri bekliyorum ve video çıkar çıkmaz aldım ve 2 gündür paramız itopyada . Benle aynı durumu yaşayan 20 kardeşim var ve bu 100 bin lira eder . Az değil
  12. Şahin Ali Kayhan

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Sitemimiz kesinlikle Abdullah Abiye değil . İtopyanın berbat sunucusuna . Videoyu bile izlemeden sipariş ettim . Birçok arkadaş böyle . Fakat siparişlerimde gözükmüyor sistem . Şimdi para iadesi olursa hem kampanyadan yararlanamayacağız hem de boş yere bu kadar uğraşmış olacağız
  13. Şahin Ali Kayhan

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

İlginden dolayı teşekkür ederiz fakat sistemin satışa çıkmasından itibaren almaya çalıştım ve ilk alanlardanım . Aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızda öyle . Para iadesi yerine sistemi alabilirsek gerçekten çok memnun oluruz .
  14. Şahin Ali Kayhan

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Abdullah Abi geri dönüş yapmıyorlar maalesef . Müşteri hizmetleri de yüzümüze kapatmaya başladı
  15. Şahin Ali Kayhan

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Abdullah abinin bize yardımcı olması lazım . İtopyanın bize geri dönüş yapmaya niyeti yok maalesef .
Geri