Eğer sistemlerinde hata olmasaydı ve habersizce iade yerine sistemi gönderselerdi bende Kayseri'den bekleyecektim :) Sana ve diğer alan kardeşlerime hayırlı olsun
b450m s2h V2
1609246163
Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir.
Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır.
Save & Exit diyerek çıkılır.
Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür.
Bunları yapmam yeterli olur mu ?
Hayır sıcaklık değerleri normal olmasına rağmen 2000 rpm ' de çalışıyor
1609245445
Ben herhangi bir güncelleme yapmadım . Son güncelleme 3 ay önce yapılmış
Öncelikle herkese selam . 2 hafta önce elime ulaşan sistem ilk başlarda çok sessiz çalışıyordu fakat son 1 haftadır çok sesli çalışmaya başladı . Biosa girdiğinde tüm ayarlar normal olmasına rağmen CPU fan hızı 2100 RPM ' lerde çalışıyor . Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba ?
26/12/2020 tarihinde almış md2 sistemim para hesabımdan çekilmesine rağmen siparişlerim kısmında gözükmedi . Sistemin satışa sunulmasından itibaren 1 saat boyunca uğraştım . Yani sistemi ilk alanlardanım . Bugün müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bana sistemin geleceği söylendi . 1 saat önce...
Abi lütfen ama ilk alanlardanız . Sen sistem gelecek dediğinde beri bekliyorum ve video çıkar çıkmaz aldım ve 2 gündür paramız itopyada . Benle aynı durumu yaşayan 20 kardeşim var ve bu 100 bin lira eder . Az değil
Sitemimiz kesinlikle Abdullah Abiye değil . İtopyanın berbat sunucusuna . Videoyu bile izlemeden sipariş ettim . Birçok arkadaş böyle . Fakat siparişlerimde gözükmüyor sistem . Şimdi para iadesi olursa hem kampanyadan yararlanamayacağız hem de boş yere bu kadar uğraşmış olacağız
İlginden dolayı teşekkür ederiz fakat sistemin satışa çıkmasından itibaren almaya çalıştım ve ilk alanlardanım . Aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızda öyle . Para iadesi yerine sistemi alabilirsek gerçekten çok memnun oluruz .