Hocam dediğim gibi bozuk olduğunu tahmin etmiyorum ancak 1 hafta oldu ve iade almıyorlar diyorsanız ve vaktiniz var ise thh ile tabii ki hakkınızı talep edebilirsiniz ama thh süreçleri en iyi ihtimal ile 3 ay sürüyor ama 6 ay sürede sonuç alamayanda oluyor malesef.. Tavsiye konusuna gelirsek benim...
Öncelikle geçmiş olsun çok büyük geçirmişler malesef hocam. Sorununuza gelicek olursak öncelikle temiz windows 11 kurulumu ardından bileşenlerin kendi sitelerinden driverlerini tek tek indirin biosunuzu güncelleyin ramlerin frekanslarını ayarlayın .Birde yukarıda bi arkadaşımızın bahsettigi gibi...
7/24 sarı site facebook gibi yerleri kovalamaktan başka çözüm yok birde mesela şeyleri takip et sarı sitede adam ram ve anakartı ayrı ayrı ilana koymuş 2 sini alsam ne yaparsın gibi mevzulara girersen senin açından daha tasarruflu bi alışveriş olabilir.
yok canım hocam onu sormadım :D ben üstünden çıkan 4 fan dışında fan almasam sorun olurmu yani direk bu şekilde 3 tane yanda 1 tane egzoz fan şeklinde kullandıgımda sıcaklık problemi yaşarmıyım diye sordum :d
bu kasa uzun süredir kafamda dolanıyor anlayan arkadaşlara sorayı bu gelen 4 fan dışında ekleme yapmadan kullanırsak yüksek sıcaklık olurmu veya mesh kasa kadar soguturmu ?
hocam selamlar bi ara baya yd telefonlar ile haşır neşirdim 8 ay muhabbeti baydığı için tr cihazına geçmiştim ancak şuan server kayıtlar açık bildiğim kadarı ile direk kayıtlı şekilde alamıyormusunuz (yd fiyatlarına güncel olarak hakim değilim).
Hocam lütfen yanlış anlama güzel indirimler var yazmışsın ancak bakıyorum bakıyorum indirim felan göremiyorum varsa şu fiyata kesin alınır dediğiniz kasa önerir misiniz? ?
Çok normal hocam 2021 çıkışlı bir cihaz siz ne kadar 3 yıldır kullanıyor olsanızda ayrıca cpu yeterli olsada ram olarak sınıfta kalıyor malesef artık bende yaklasık 3*4 yıl civarı kullandım hafif hafif cihazda kasmalar hissedince satıp geçtim sonuçta ucuz bi cihazda değil.