Saianss isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu sistem alınır mı ?

Merhaba, Arkadaşım sadece "metin2" oynamak amaçlı bu sistemi almayı düşünüyor. İşlemci çok nemli tahmin edebileceğiniz gibi. Kendisi 20 30 client açarak farm yapan biri. Sizce mantıklı mı ? Önerileriniz neler olur ...
  2. S

Bu kasa alınır mı bu fiyata ?

yok ya asus'a karar verdim. fan eklemek istersem ona da ekleyebiliyorum sanırım zaten. teşekkür ederim yardımlarınız için
  3. S

çok sağolun yardımlarınız için. son kez sormuş olayım bende bu kasa ve a32 plus arasındaydım zaten ve fiyatları da birbirine çok yakın zaten. siz olsanız hangisini alırdınız?
  4. S

Beyaz alabilirim pek önemli değil rengi, alınır mı
  5. S

Asus a32plus'a ne dersiniz ?
  6. S

Hocam anakart atx. Bu fiyatlara çıkabilirim maks, 5 6 k kadar.
  7. S

Önerilerini alabilir miyim ?
  8. S

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-asus-tuf-gt301-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html Asus GT301 alınır mı ? Bu fiyata önerdiğiniz başka kasa var mıdır ?
  9. S

Sistemim için kasa + psu önerisi

Selamlar. İkisi için toplam 6 7 belki 8k ya kadar bütçe ayırabilirim. Ryzen 5 5600 Gigabayte b550 gaming xv2 anakart 16 gb 3000 mhz ram Id cooling se214xt soğutucu 1050 ti ekran kartı ( 1 2 aya 4060ti ile değiştireceğim) Sistemim için güvenilir psu ve mesh yapıda kasa önerisi yapabilir misiniz ?
  10. S

2k 27 İnç Monitör Önerisi

Merhaba monitör hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Çok överseniz alıcam 😂
  11. S

2k 27 İnç Monitör Önerisi

Arkadaşlar selam 10k ve civarı (12 13k ya kadar çıkabilirim) bütçe ile ıps panel 27 inch 144 hz ve üstü 2k monitör önerisi yapabilir misiniz ?
  12. S

Bu Asus Monitör Alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg279qm1a-27-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,295891276.html Arkadaşlar merhaba bu monitör alınır mı bir de 27" 1920*1080 olması sorun çıkarır mı pek fps oyunları oynayan biri değilim. Farklı önerileriniz varsa açığım bütçe 10k civarı...
  13. S

10k civarı bütçe monitör tavsiyesi

knk baktım da fiyatı 10k doğru mu anladım 5k civarı yazmışsın da yanlış modele mi bakıyorum acaba :)
  14. S

10k civarı bütçe monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba ekran kartım şimdilik 1050ti ancak çok zaman geçmeden değiştiricem. Ips panel 144hz ve üstü monitör önerisi alabilir miyim
  15. S

Yeni şarkım nasıl olmuş?

sözleri yazarken çok zorlandın mı
Geri