Merhaba arkadaşlar steam üzerinde blood strike hesabım var ve aktif oynuyorum malum steam kapatılacak haberleri var oyunu web sitesi üzerinden indirdim steam deki hesabı nasıl bu web sitesinden indirdiğime aktarabilirim
merhabalar internetim 1000mbps türk telekom fiber kablom destekliyor ve hız testinde 900 alıyorum steamda 150 gecmezken üstelik dalgalanma ör 150 ile giderken bir anda 0 oluyor ve 3 saniye sonra tekrar 1500 pl çözümm
merhabalar laptopda zulaoynuyorum ve config.ini ye girdigimde gpu intel grapichs güzüküyor bunu nasıl nvidia gpuda var yani iki tane var bunu nasıl nvidia yaparım yardımcı olur musunuz
merhabalar öncelikle rat mı yedim bilmiyorum laptopu çalıştırdıktan 10 dk sonra 4 sn yelik cmd açıldı ve laptopu her actıgımda chorome oto açılıp cs2 takas sitesine atıyıror mcaffee indirdim aldım taradım bişe yok malwebestry yazamadım onun gibi bir şey indiremedim hata veriyor bunu nasıl anlarım...
Merhabalar laptobum orta segment olup ne iyi nede kötü laptop valoda 70 90 arası FPS aliyorum biliyorum kötü ama bana yetiyor yani rekabette yarım elde yani hemen hemen 4 5 tür sonra oyundan atıyor
beyler yeni bir kulaklık aldım mikrofonlu ama laptoba takınca arkadan cızz diye bir ses ve kalitesi çok kötü ama başka cihaza taktıgımda yeni telefonlara mikrofanda sorun laptobun mik kısmını temizlesem sorun gidermi