saidtnc isimli üyenin son içerikleri

1. S

Blood strike hesabını aktarma

blood strike kapanmıyor zaten steam kapatılacak ama aile ve sosyal bakanlıgı dedi bant daralma olcak
  2. S

Blood strike hesabını aktarma

Merhaba arkadaşlar steam üzerinde blood strike hesabım var ve aktif oynuyorum malum steam kapatılacak haberleri var oyunu web sitesi üzerinden indirdim steam deki hesabı nasıl bu web sitesinden indirdiğime aktarabilirim
  3. S

Steam indirme sorunu

merhabalar internetim 1000mbps türk telekom fiber kablom destekliyor ve hız testinde 900 alıyorum steamda 150 gecmezken üstelik dalgalanma ör 150 ile giderken bir anda 0 oluyor ve 3 saniye sonra tekrar 1500 pl çözümm
  4. S

Yardım Internet hızım steamda aynı degil

deniyorum teşekkürler
  5. S

Yardım Internet hızım steamda aynı degil

merhabalar oldugum bölgede alt aypı olmadıgı için çanak internet kullanıyorum hız testi ölçtügümde 20 mbps ama steamda 2 yi geçmiyor
  6. S

Zula dahili ekran kartını aktif etme

merhabalar laptopda zulaoynuyorum ve config.ini ye girdigimde gpu intel grapichs güzüküyor bunu nasıl nvidia gpuda var yani iki tane var bunu nasıl nvidia yaparım yardımcı olur musunuz
  7. S

Rat mı yedim yardım edermisiniz

Sence biostanmi atayım yoksa ayarlardanmi 1753529021 Direkt ayarlardanmi atacağım
  8. S

Yani icinte ets2 valorant oyunlarım var bunları ayrı SSD atıp formatlasam bişey olurmu 1753528315 ?
  9. S

merhabalar öncelikle rat mı yedim bilmiyorum laptopu çalıştırdıktan 10 dk sonra 4 sn yelik cmd açıldı ve laptopu her actıgımda chorome oto açılıp cs2 takas sitesine atıyıror mcaffee indirdim aldım taradım bişe yok malwebestry yazamadım onun gibi bir şey indiremedim hata veriyor bunu nasıl anlarım...
  10. S

Valorant atma sorunu

İ7 5500u gt930m 8gbram 1752969750 Yani 75 geçmiyor laptop soğutucu ve klimalı odadayim
  11. S

Valorant atma sorunu

Merhabalar laptobum orta segment olup ne iyi nede kötü laptop valoda 70 90 arası FPS aliyorum biliyorum kötü ama bana yetiyor yani rekabette yarım elde yani hemen hemen 4 5 tür sonra oyundan atıyor
  12. S

Yeni aldıgım kulaklık bozukmu

aga çözdüm ethernet kablosu veya şarja takınca laptobu olutyor cızırtı yokmu çözümü 1752580964 yav sinirden aglayacam daha bugün geldi çözümm
  13. S

Yeni aldıgım kulaklık bozukmu

beyler yeni bir kulaklık aldım mikrofonlu ama laptoba takınca arkadan cızz diye bir ses ve kalitesi çok kötü ama başka cihaza taktıgımda yeni telefonlara mikrofanda sorun laptobun mik kısmını temizlesem sorun gidermi
  14. S

Ratmı yedim nasıl anlarım yardım

oraya nasıl bakacagım 1752533227 tesekkürler
  15. S

Ratmı yedim nasıl anlarım yardım

oraya nasıl bakacam cahilimde biraz bu konularda
Geri