SaiKaesu isimli üyenin son içerikleri

1. S

Sistemden gelen coil whine sesi anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi?

İşte biraz şans faktörü söz konusu. Yeni sistem topladım her parçasını sıfır aldım. PSU'da da ekran kartında da CW sesi var maalesef. Sorun aslında gtx 970 ekran kartını taktıktan sonra aynı cw seslerini vermesi. CW yaptıran anakart veya psu olabilir mi diye düşündürdü.
  2. S

Uzun süreler boyunca gtx 970'i kullandım hiç cw duymadım. Belki de vardı ben hiç duymadım. Şimdi 4070ti ile aynı oyunlarda, testlerde aynı ses tonlarını çıkarttıkları için acaba dedim anakart kaynaklı mı? Ya da ekran kartının takıldığı PCI'e slotuyla bir alakası var mı diye düşündüm. Anakartın...
  3. S

Hocam ses daha çok ekran kartından geliyor gibi. Hali hazırda PSU'dan zaten CW sesi geliyor. Benim kafama takılan nokta Gtx 970 ekran kartını taktığımda da aynı sesler, aynı tonda geliyor. Sorun acaba anakart kaynaklı olabilir mi? Sallıyorum şu anda anakartı iade etsem veya değişim istesem başka...
  4. S

FSP G Pro Hydro 750w 80+GOLD Full mod Güç kaynağı, ASUS TUF B660M-PLUS Anakart, Palit GameRock Classic 4070 Ti, Yeni sistem topladım. İlk etapta güç kaynağından "CW" sesinin geldiğini duydum. Az da olsa rahatsız ediyordu. Sorun etmedim ve yoluma devam ediyorken. Ekran kartını stres testine...
Geri