Saint42 isimli üyenin son içerikleri

1. Saint42

Yardım AMD Ryzen 5 7600 Sürücü Yükleme Hatası

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/ryzen-embedded/ryzen-embedded-7000-series.html doğru işlemci sayfası bu indirdiğimiz chipset ile birdakini karşılaştırın büyük ihtimal yanlış yerden çektiniz anakart ve işlemci de sorun yoksa tabi.
  2. Saint42

❌İndirim Bitti! Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 26.300 TL

5. Ayda 22.000 TL ye aldım birde üstüne komisyon verdim 1500 civarı fiyatlar akıl almaz seviyelere gitmeye devam ediyor. 1789210831 Aynı kart en ucuz akakcede 29.900
  3. Saint42

AMD Ryzen 7 7800x3d'yi İade Edip 8000 TL Farkla 9800x3d Almaya Değer mi?

Şunu anladım kendimce yazıyorum ikide bir klavye kulaklık değiştiren biriyim ekstradan donanım takıyorum kasaya nihayetinde baktığımda haftada 2 3 saat oyun oynuyorum daha yeni ekran kartı değiştirdim benim sorunum ben sıkılmışım pc açıp 10 15 takılıp kapatıyorum eskiden soluğu kesilen...
  4. Saint42

Telefonunuzun Ömrünü Uzatmak İçin Yaptığınız Şeyler Neler.

5 yıl kullandıktan sonra bunun önemi yok güncelleme ve destek kesildikten sonra elinizdeki cihaz istediği kadar temiz olsun bir işe yaramıyor o yüzden en güzeli canı çıkana kadar kullanmak en iyisi.
  5. Saint42

G.Skill 32 GB (2x16 GB) Tz5 Cl26 Alınır mı?

Abi anlamadım bu ramin özelliği nede herkes 37.000 ooovvv süper diyor ne kaçırdım tek fark gecikme değerleri bunuda normal kullanıcı farketmez.
  6. Saint42

❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 27" 2k 200hz 1ms Mini-Led Ips Monitör – 14.249 TL (Hb Premium Özel)

Biri bisey paylaştığında neden herkes maytap geçiyor gerçek anlamda indirim olsa bile insanlar dalga geçecekler diye konu açmazlar düzgünce fikrinizi belirtseniz ne olur yani madem o kadar çok biliyorsunuz sizden de bekleriz buna benzer şeylerden birbirine çamur atmaktan dalașmalardan dolayı...
  7. Saint42

7800x3d İçin 400 TL Farkla Hepsiburada Tercih Edilir mi?

Öncelikle işlemci yüzeyinde pinlerin orda deforme olur kullanıldı ise bile kendini belli eder iz bırakır ikincisi işlemcinin soğutma blogune denk gelen üst tarafına bakın çizik darbe ezilme varmı? eğer varsa kullanılmış demektir 1789071351 örnek konuya bakarsan az buçuk fikir verir.
  8. Saint42

Kanka inan bana işlemciyi temir etseler farkına varırsın ki bunlar bacaksız bacaklı olsa belki dediğin olabilir bahsettiğin satıcıdan bir çok kez işlemci aldım hatta geçen 7500f satın aldım sorunsuz işlemci bozuksa bozuktur Bi çalışayım Bi çalışmayayım gibi bir durum olmaz.
  9. Saint42

Öneri Msi Mag Corefroz Soğutucu

https://app.hb.biz/ScQZa4ImiIfr Gezerken denk geldi bilmiyorum fiyat uygunmudur? Öyle ise birilerin işine yarar belki.
  10. Saint42

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd 2.414 TL

Baya araştırdım çok fazla problem yaşayan var ayrıca yazılım çok kısıtlı kendi yazılımı nı kullanıyor sorun özellikle düşük voltaj kaynakli olduğu belirtiliyor cihazı usb çıkışına baglarsaniz olası problem yaşama ihtimaliniz yüksek bu yüzden dolayı özellikle type c bağlayan kullanıcılar...
  11. Saint42

İşlemciyi geri göndereceksin iade kabul olacak mı olmayacak mı kargo zart zurt derken birde üstüne 400 TL para vermek inan sokağa atarım yine uğraşmam işlemci çalışıyorsa çalışıyordur 1000 watt dayayıp takmadığın sürece ömür boyu kullanırsın.
  12. Saint42

iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

Anladım bu kadar kesinse sen o firmanın 3 harflisi felansin o zaman.
  13. Saint42

Yani şimdi bir sonraki senede iPhone 20 mi çıkacak?
  14. Saint42

(y) (y) (y) (y) (y) (y)
  15. Saint42

sanırım alanlardan biride sensin bu kadar içerlediğine göre yeğenim ıphone işim olmaz takipte etmem herkes senin gibi marka hastası değil hangi gün hangi saat hangi dakika çıkacak diye.
Geri