Kuponla indirimle flan N11 de dey elektronik satıcısında 5.200 TL ye denk geliyor. Kendimce hikayeli oyunlar ve film dizi için flan alınabilir mi aşağıdaki ürün? Bu fiyata 2 k monitör yok.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs27qc-27-1-ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,361360134.html
Merhaba,
Bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konuyla ilgili...
@Tayfunns bende bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konularda...
Bende dün @Advocate tavsiyesiyle v10 Ultra sipariş verdim. Kargoya verilmiş gelene kadar buraları takip ediyorum. Kurulumda veya oyun ayarlarında herhangi bir sorun yaşadınız mı bazı sitelerde ufak tefek sorunlar yaşayanların yorumlarını gördüm. Birde standla mı kullanıyorsunuz. Çok büyük...
Aynen bende sonradan gördüm açıklamayı. Çoğu direksiyon önerisinin altında bunu önerdiğinizi gördüm bende sayenizde sipariş verdim bakalım artık gelince deneyeceğiz. Bilgilendirme içinde teşekkürler.