Bu videoyu bende izledimde burda arkadaş ses desibelini 32 ile sınırlamıştı. Sanırım artic o yüzden aşağılarda kalıyordu bu videoda ama Lian Li çok iyi sizin linktekinin performance modeli bu videodaki. Sizin linkteki ile aynı soğutma değil sanırım ikiside listemde teşekkürler
Listeye attım hocam sağolasın
Hocam keşke sığsa kasama :/ Elimde bi mezura ile derinlik ölçtümde 61 60 mm arası gösteriyor bu arkadaş 63mm cpu fan argb soketlerindeki pinler kırılır takmaya çalışırsam sanırım. Yoksa bu model harici 360 soğutma alacağımı sanmıyorum.
Tamamdır Listeye aldım teşekkürler
Kullanan arkadaşlarım soğutucu değişmese bile 2 ila 5 derece sıcaklarda iyileşme olduğunu söylediler ama ? Başka amacı nedir peki?
Öncelikle arctic liquid freezer iii pro 360 asıl almak istediğim model buydu fakat bu soğutucu 63 mm kalınlığında olduğu için kasama üstten anakarta baskı yapıp sığmayacağını belirledim. Sonra internette alternatif ararken yapay zeka ısrarla artic sonra ise DeepCool LT720 bu modeli önerdi...
Elimde 5600x işlemcili bir kasa var ve ekran kartı alacağım bu işlemciye rtx 3080 ti fazla olurmu 1440p oyunculuk için
Gamepower intense x60
R5 5600x
Cougar 240 ml sıvı soğutma
Asus prime b550
2x8 3600mhz cl17 ram
1tb Kingston ssd
Gamepower horizon kasa 750w bronze dahili psu Asus Tuf rtx...
Bayağı hafifler hocam teşekkürler öneri için
1670583576
Bunlara da bakıyorum da kafama yatmadı pek verdiğim paraya değmez gibi hissiyat veriyorlar test ettiğimde teşekkürler öneri için
Ellerim oldukça büyük o yüzden büyük ve ağır bir mouse almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyunda oynamıyorum genelde MMO tarzı oyunlarda takılıyorum büyük ve ağır mouse tavsiyesi çok iyi olurdu 2. El 0 gibi takintilarim yok teşekkürler şimdiden
Peki ben metal macunu sisteme değirmeyecek şekilde uygularsam ekstra başka riskler barındırırmı araştrıdığımda sadece pahalı olması veya taştığında sistemi bozması gibi durumlardan bahsetmişlerdi
1661093306
Evde sık sık bulunamadığımdan pc temizleme işini yapamıyorum kardeşlerimde küçük...
Birde ben metal macun sürmek istiyorum bütçede sıkıntı yok yani çok fark oluştururmu
1661087613
Termal değilde bu sıvı metal macunlardan sürmeyi düşünüyorum çok fark oluştururmu
Şuanda gigabyte 2070 super windforce oc 3x ekran kartına sahibim ve macunu kurumaya baslamış sıcaklık değerlerim oldukça yükselmeye başladı bende macun almak istedim ve iyisini sürmek istiyorum fakat bir arkadaşım metal macun ekran kartında eriyebilir dedi bende emin olamadım daha önce kullanan...