Saitmurat isimli üyenin son içerikleri

1. S

DeepCool LT720 360 Tavsiye Edermisiniz Daha iyi alternatifi varmı

Listeye attım hocam sağolasın. Şuan Lian Li Galahad ii Lite ve Performance modeli çok iyi duruyor testlerde. Bu modele ikna oldum gibi
  2. S

Tamamdır hocam mantıklı bu arada. Emeğin için sağol
  3. S

Bu videoyu bende izledimde burda arkadaş ses desibelini 32 ile sınırlamıştı. Sanırım artic o yüzden aşağılarda kalıyordu bu videoda ama Lian Li çok iyi sizin linktekinin performance modeli bu videodaki. Sizin linkteki ile aynı soğutma değil sanırım ikiside listemde teşekkürler
  4. S

Listeye attım hocam sağolasın Hocam keşke sığsa kasama :/ Elimde bi mezura ile derinlik ölçtümde 61 60 mm arası gösteriyor bu arkadaş 63mm cpu fan argb soketlerindeki pinler kırılır takmaya çalışırsam sanırım. Yoksa bu model harici 360 soğutma alacağımı sanmıyorum.
  5. S

Tamamdır Listeye aldım teşekkürler Kullanan arkadaşlarım soğutucu değişmese bile 2 ila 5 derece sıcaklarda iyileşme olduğunu söylediler ama ? Başka amacı nedir peki?
  6. S

Öncelikle arctic liquid freezer iii pro 360 asıl almak istediğim model buydu fakat bu soğutucu 63 mm kalınlığında olduğu için kasama üstten anakarta baskı yapıp sığmayacağını belirledim. Sonra internette alternatif ararken yapay zeka ısrarla artic sonra ise DeepCool LT720 bu modeli önerdi...
  7. S

Çözüldü✓ 500 600 TL mouse önerisi

Teşekkürler hocam
  8. S

Çözüldü✓ 5600x e 3080 ti Takılır mı

Elimde 5600x işlemcili bir kasa var ve ekran kartı alacağım bu işlemciye rtx 3080 ti fazla olurmu 1440p oyunculuk için Gamepower intense x60 R5 5600x Cougar 240 ml sıvı soğutma Asus prime b550 2x8 3600mhz cl17 ram 1tb Kingston ssd Gamepower horizon kasa 750w bronze dahili psu Asus Tuf rtx...
  9. S

Bayağı hafifler hocam teşekkürler öneri için 1670583576 Bunlara da bakıyorum da kafama yatmadı pek verdiğim paraya değmez gibi hissiyat veriyorlar test ettiğimde teşekkürler öneri için
  10. S

Ellerim oldukça büyük o yüzden büyük ve ağır bir mouse almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyunda oynamıyorum genelde MMO tarzı oyunlarda takılıyorum büyük ve ağır mouse tavsiyesi çok iyi olurdu 2. El 0 gibi takintilarim yok teşekkürler şimdiden
  11. S

Yardım RTX 2070 SÜPER Ekran kartıma metal macun sürebilirmiyim

Peki ben metal macunu sisteme değirmeyecek şekilde uygularsam ekstra başka riskler barındırırmı araştrıdığımda sadece pahalı olması veya taştığında sistemi bozması gibi durumlardan bahsetmişlerdi 1661093306 Evde sık sık bulunamadığımdan pc temizleme işini yapamıyorum kardeşlerimde küçük...
  12. S

Birde ben metal macun sürmek istiyorum bütçede sıkıntı yok yani çok fark oluştururmu 1661087613 Termal değilde bu sıvı metal macunlardan sürmeyi düşünüyorum çok fark oluştururmu
  13. S

Yok bitti garantisi. Teşekkür ederim öneri ve cevap için
  14. S

Şuanda gigabyte 2070 super windforce oc 3x ekran kartına sahibim ve macunu kurumaya baslamış sıcaklık değerlerim oldukça yükselmeye başladı bende macun almak istedim ve iyisini sürmek istiyorum fakat bir arkadaşım metal macun ekran kartında eriyebilir dedi bende emin olamadım daha önce kullanan...
Geri