SajinNord isimli üyenin son içerikleri

1. SajinNord

Gpu fiyatları düşer mi

Abi nolur olsun ya iyi bir indirim yakalayıp çekicem direkt bugün ssd konuma da geldin ben o mevzudan sonra tüm kasayı söküp vidalarını muhtemelen kaybettim birkaç tanesini. Umarım yeni kasa gerekmez
  2. SajinNord

Gpu fiyatları düşer mi

Kardeşim elimde lga 1700 ddr4 intel işlemciye uygun anakart var bütçem kısıtlı ne yapayım mecbur intel alcam 1774361970 Asrock modeli şu an 22 düşer mi ki
  3. SajinNord

Gpu fiyatları düşer mi

Nisan ayında maaşım yattığı gibi 33500 tlm olacak i5 14400f tray, alacağım b760 anakart ddr4 aldım zaten kule tipi soğutma aldım ramler eski sistemden ssd de aynı şekil sadece gpu işlemci ve psu alıcam bugün yanlışlıkla eski psu mu sökeyim derken kasamın tüm vidalarını söktüm yerleri nereydi...
  4. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Çöp etmişimdir çoktan zorlaya zorlaya da nssıl ksldırıcam 1774347838 Kırıcam atıcam şimdi o kısmı zorluyorum yine öıkmıyor 1774348245 Kırlmazsan cuna koyim dedim yukarıdan abandım çıktı bilgilenmek isteyenlere iyi forumlar yardım için sağolun
  5. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yok nasıl çıkarıcam
  6. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Plmuyor
  7. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yok banamısın demiyor
  8. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Pin tarafı sağ taraf mı sok taraf mı
  9. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yeni sisteme geçiyorum ssd yi yuvasından çıkaramadım ne kadar çekiştirsem dahi olmadı
  10. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yeni sisteme geçiyorum ssd yi yuvasından çıkaramadım ne kadar çekiştirsem dahi olmadı
  11. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Konudan bağımsız GPU da 5060 ti yerine https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asrock-rx-9060-xt-challenger-oc-cl-16go-128-bit-gddr6-16-gb-fiyati,1064499016.html düşünüyorum ne dersiniz? @asko56 @Dontaçhi
  12. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Dediğinizin farkındayım sırf bu nedenle 9060 XT yerine 7800 XT bile düşündüm. Çıkış yılı önemli değil dediğiniz gibi. Ama yine de teknoloji konusunda daha fazla yenilik sunmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.
  13. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Hocam mantıklı konuşuyorsunuz lakin ben bir kere dizip 5-6 sene ellemek istemiyorum. Sürekli cebinde parası olan bi adam değilim. Haliyle tekrardan bu sorunlara düşmeyim. Sistemimde şu an neredeyse hiçbir oyunu oynayamıyorum. Kağıt üstünde yüksek FPS almam gerekirken hiçbir şey yapamıyorum...
  14. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Yaşadığım stutter ve oyunlarda düşük fpsin sorumlusu Psu mu gpu mudur?
  15. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Hocam iyi bir işlemci alıp 4-5 sene ellemek istemiyorum Gta 6 yatırımı olsun gerek uzun süre götürsün falan istiyorum. 14400F bunu sağlar mı
Geri