sakaiwx isimli üyenin son içerikleri

1. sakaiwx

Oyun açıldıktan 2-3 dakika içerisinde masaüstü çöküyor sistem kilitleniyor

tamamdır hocam attıgın psu sepete eklendi 6 mayısta siparişi geçicem haber ederim buradan.
  2. sakaiwx

hocam gpu testinde de kapanıyor 2 kere denedim yorumun nedir.
  3. sakaiwx

bende geminiden öneri istemiştim MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze bunu önerdi şimdi sende bunu atınca arada kaldım sen seçer misin direkt şunu al de ben onu alayım kararsızım malesef. aklıma takılan bir şey daha var cpu veya gpu dan olma şansı var mı power testi yaparken ikisinide %100 yüke...
  4. sakaiwx

60-70k arası sorunsuz gaming laptop önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-victus-16-s0005nt-8gb-rtx4070-144hz-ryzen-7-7840hs-16-gb-ram-1-tb-ssd-161-inc-freedos-laptop-gri-170430605.html?utm_source=chatgpt.com tercih edebilirsin hem cpu ağırlıklı oyunlarda hem de AAA oyunlarda yüksek ayarlarda üzmez rahatlıkla oynarsın
  5. sakaiwx

ne önerirsin benim sistemime kasaya da uygun olursa iyi olur
  6. sakaiwx

3 kere yapmayı denedim ilk ikisinde 10 saniye icinde sonuncusunda 20. sanide reset attı sonuncusunda reset atarken siyah ekranda bir yazı gorundu ama okunacak kadar uzun kalmadı direkt kapandı pc şimdi de böyle oldu @jombo @GUSE pc yi geri açtım robloxa girmediğim sürece sorun çıkmıyor
  7. sakaiwx

süreyi ne kadar ayarlamam lazım bu ayarı ne seçeyim?
  8. sakaiwx

sorunumun videosunun linkini bıraktım. robloxta ve cs2 de karşılaşıyorum valorant ve minecraft bedrock oynarken bu sorunla karşılaşmıyorum. sistemim; motherboard: asus prime b450m-k II cpu: ryzen7 5700x gpu: asus dual rx6650xt ram: apacer panther 2x16 m2 ssd: samsung evo 970 plus kasa + psu...
Geri