arctis nova pro indirime girecek mi ya @Abdullah Hacıgül abi forum açtıydı oraya da yazdım ama ses seda yok kasım da bitiyor :/, iyi midir bu kulaklık alsam mı acaba
baya memnun kalmışlar gibi şu ana kadarki en düşük fiyatı falan mı, adım sayar var mı, diğer özelliklerini çok çok kullanmam ama mi telefonum var ve adımsayar varsa işime yarar gibi fiyatı cüzi
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güncellemen gereken versiyon zaten son sürüm, hiçbir yerden de adım adım bios güncelleme tarzı bir şey duymadım. güncellemeyi yükleyeceğin flash diski boşaltmanı tavsiye ederim
İnternetimde nadiren de olsa uzun süreli kesintiler oluyor. Mobil verimle, kesinti olsa da oyunuma devam edebilmek istiyorum ve 100 mb internetim var hız kesintisi olsa da çok düşük hızlar da almayayım.
uzun süre gidecek, kaliteli malzemeli ve f/p. Fiyatı 1kyı geçmesin de 500-600 TL' ye varsa daha iyi olur, mousepad önerir misiniz? başlıkta yazdığı gibi 90x40 cm olsun. desenli pek hoşuma gitmiyor ama dediğim kriterlerde deseni abartılı olmayan bir şey varsa o da olur (sade).
1knin çok üstüne çıkmak istemiyorum ancak çok daha verim alacaksam üründen olabilir fujin almayı düşünüyorum ancak konuya çok hakim birisi değilim çok araştırmadım kulaklık konusunu birçok kulaklık kullanmış vs biri yazarsa sevinirim arctis 1 ve fujin sanırım şu an aklımdan geçenler ama...
garanti sorgulattım garantisi 3 yıl var satıcı doğru söylemiş. ölü pixel 3 parlak veya karanlık nokta olması gerekiyormuş teknik servis incelemesi için.
yani garanti kapsamında şu an sıkıntı değildi zaten 1 tane ölü pixeli almıyorlar. artma olacağını sanmıyorum ama artar ise 3 yıl içerisinde...
Böyle dediler Asus servisini arayayım söyleyeyim belki anında değişim olur çok uğraştım bi büyüğünü aldım iade ettim bekledim falan cidden 1 tanesi sıkıntı değil 😂😂
1671882243
4 ay falan oldu herhalde kasa kenarda bekliyor
1671882967
Son durum asusu arayacağım bi bakalım
1671883287
Aradım hafta...