Yok böyle kötü değil. Piksellere bakarken tek renklerde ve gri yüzeyde fark ettim. Sonrasında piksel temizleme yapınca epey bir azaldı. Açıkcası şuan ilk hali gibi rahatsız edici değil ama panelin normali mi emin olamadım. Olmadı 1 2 gün gözlemleyeyim.
@Tayfunns @ayranli_tuz
Tekrar rahatsız ettim sizleri. Monitörü yeni kurdum ve ayarları kontrol ettim. Dikey gölgelenmeler var. Piksel düzeltmeyi menüden başlattım yaklaşık 7 8 dakika kadar sürdü, fakat tam olarak düzeldi diyemem. Gemini geçici bir durum olduğunu ve panelin adaptasyon süreci...
https://www.hepsiburada.com/lg-32-ultragear-gx8-32gx850a-b-0-03-ms-gtg-uhd-165hz-fhd-330hz-hdmi-display-dual-mode-oled-4k-uhd-3840-x-2160-pivot-oyun-monitoru-p-HBCV0000CUYZDI?magaza=Nethouse
bu ürünü aldım. Umarım uzun süre kullanabilirim. Bu nesil ve iz problemi kafamı kurcaladı biraz, varsa...
Çok teşekkür ederim. Yansıma ve dikkatli kullanım, yanma konuları hakkında biraz bilgim vardı, bir kaç gündür araştırıyordum fakat temizlik ve leke konusunu şimdi öğrendim. Bu benim için büyük bir sorun, çünkü aşırı olmasa da bazı dönemler paketleyip tekrar kurmam gerekecek. Bununla başa çıkmam...
Sık yer değiştirdiğim için 27 inc daha mantıklı geldi. Birde 4. nesil kullanım ömrü bakımından daha iyiymiş birazda onu hesaba katmaya çalıştım. Dizi film ve hikayeli oyunlar oynadığımdan 165hz de yeterli olacaktır. Zaten sistemim üstüne çıkamaz yeni oyunlarda. Eğer uzun ömür ve görüntü kalitesi...
Aslınsa sorun kargoyu adrese göndertme şansım olmamasında. Yoksa elbette amazon en güveniliri ve sattın almaktan çekinmem.
Açıkcası bu işten neredeyse hiç anlamıyorum paylaştığınız ürün daha iyi mi? Bu 4. nesil galiba?
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-32-rog-strix-xg32ucwmg-0-03ms-240hz-4k-oled-gaming-monitor.html
Herkese iyi forumlar. Hafta sonu bu monitörü almayı düşünüyorum ama 3. nesil olması kafamı kurcalıyor. Maalesef mağaza harici satın alma şansım yok. Bu fiyata bu gün bu monitör doğru bir seçim...
Malesef öyle bir şey yok. Olanda şöyle, yıllarca oynarsın ve gerçek para ile yapılması gerekenleri oyun için parayla tamamlarsın. Ama o zamana kadar sadece oyun içi pve para kasman gerekir ki bunu yapabilen çok az adam tanıdım. Bu arada geliştiriciler oyuna yeni para harcama bir şeyleri bulur ve...
mmmorpg olarak,
Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım derseniz wow iyidir. Oyuna bolca para dökerim yada ücretsiz oynarım tokat manyağı olmak benim için sorun değil derseniz Allods Online iyidir.
P2P - Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım
P2W - Oyuna bolca para dökerim yada...