Sakin isimli üyenin son içerikleri

1. S

Asus 32" Rog Strıx Xg32ucwmg Bu Gün Alınabilir Bir Monitör Mü?

Yok böyle kötü değil. Piksellere bakarken tek renklerde ve gri yüzeyde fark ettim. Sonrasında piksel temizleme yapınca epey bir azaldı. Açıkcası şuan ilk hali gibi rahatsız edici değil ama panelin normali mi emin olamadım. Olmadı 1 2 gün gözlemleyeyim.
  2. S

@Tayfunns @ayranli_tuz Tekrar rahatsız ettim sizleri. Monitörü yeni kurdum ve ayarları kontrol ettim. Dikey gölgelenmeler var. Piksel düzeltmeyi menüden başlattım yaklaşık 7 8 dakika kadar sürdü, fakat tam olarak düzeldi diyemem. Gemini geçici bir durum olduğunu ve panelin adaptasyon süreci...
  3. S

Rehber olduğunu bilmiyordum oradan bakıp hallederim. Teşekkürler.
  4. S

https://www.hepsiburada.com/lg-32-ultragear-gx8-32gx850a-b-0-03-ms-gtg-uhd-165hz-fhd-330hz-hdmi-display-dual-mode-oled-4k-uhd-3840-x-2160-pivot-oyun-monitoru-p-HBCV0000CUYZDI?magaza=Nethouse bu ürünü aldım. Umarım uzun süre kullanabilirim. Bu nesil ve iz problemi kafamı kurcaladı biraz, varsa...
  5. S

Çok teşekkür ederim. Yansıma ve dikkatli kullanım, yanma konuları hakkında biraz bilgim vardı, bir kaç gündür araştırıyordum fakat temizlik ve leke konusunu şimdi öğrendim. Bu benim için büyük bir sorun, çünkü aşırı olmasa da bazı dönemler paketleyip tekrar kurmam gerekecek. Bununla başa çıkmam...
  6. S

Sık yer değiştirdiğim için 27 inc daha mantıklı geldi. Birde 4. nesil kullanım ömrü bakımından daha iyiymiş birazda onu hesaba katmaya çalıştım. Dizi film ve hikayeli oyunlar oynadığımdan 165hz de yeterli olacaktır. Zaten sistemim üstüne çıkamaz yeni oyunlarda. Eğer uzun ömür ve görüntü kalitesi...
  7. S

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GWZ5X5S1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bu ürünü sipariş ettim. Fiyat ve özellik olarak sizce nasıldır?
  8. S

Aslınsa sorun kargoyu adrese göndertme şansım olmamasında. Yoksa elbette amazon en güveniliri ve sattın almaktan çekinmem. Açıkcası bu işten neredeyse hiç anlamıyorum paylaştığınız ürün daha iyi mi? Bu 4. nesil galiba?
  9. S

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-32-rog-strix-xg32ucwmg-0-03ms-240hz-4k-oled-gaming-monitor.html Herkese iyi forumlar. Hafta sonu bu monitörü almayı düşünüyorum ama 3. nesil olması kafamı kurcalıyor. Maalesef mağaza harici satın alma şansım yok. Bu fiyata bu gün bu monitör doğru bir seçim...
  10. S

CuerdOS u daha önce deneyen varmı

Neden CuerdOS? Yani seçim kriterleriniz nedir? Ona göre belki bir fikrimiz olur. Birde daha önce linux kullandınız mı?
  11. S

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Anlaşılan bu işin daha profesyonel halleri var. Yani direksiyon seti oluyordu bu fiyatlara öyle bir şey sanmıştım başlıktan. Teşekkürler.
  12. S

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Bu nedir böyle? :unsure:
  13. S

LİNUX'A LEAGUE OF LEGENDS NASIL KURULUR?

https://areweanticheatyet.com/table/1/?search=lol&sortOrder=&sortBy=updates malesef oynayamazsınız.
  14. S

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

Malesef öyle bir şey yok. Olanda şöyle, yıllarca oynarsın ve gerçek para ile yapılması gerekenleri oyun için parayla tamamlarsın. Ama o zamana kadar sadece oyun içi pve para kasman gerekir ki bunu yapabilen çok az adam tanıdım. Bu arada geliştiriciler oyuna yeni para harcama bir şeyleri bulur ve...
  15. S

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

mmmorpg olarak, Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım derseniz wow iyidir. Oyuna bolca para dökerim yada ücretsiz oynarım tokat manyağı olmak benim için sorun değil derseniz Allods Online iyidir. P2P - Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım P2W - Oyuna bolca para dökerim yada...
Geri