Sako isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Ekran kartı çalışmıyor

teşekkür ederim hocam
  2. S

Evet arkadaşlar ekran kartının garantisi olduğu için direkt garantiye yollamıştım ve bugün geldi yapılan işleme göre ekran kartının sigortası yanmış hala nasıl yandı bilmiyorum ama sorun çözüldü
  3. S

Arkadaşlar dün bilgisayarı kapattım 1 saat sonra açmak istediğim de ekran kartının ışıkları yanmıyor arada 1 sn yanıyor sonra tekrar kapanıyor. Tak çıkar yaptım farklı prizde denedim. BIOS pilini sıfırladım RAM'leri değiştirdim farklı kabloyla farklı monitör denedim hala aynı.
  4. S

9000 11000 TL arası kasa tavsiyesi

Çok teşekkür ederim beklicem bakalım nasıl olacak ama bu piyasada cidden sanmıyorum
  5. S

Acil ihtiyacım var hocam alınır mı sizce
  6. S

En az 2060 yada 3060 olmasını istiyorum açıkçası 1660s falan önermezseniz sevinirim teşekkürler
  7. S

Yeni sistemde ekran kartı ne olur

Yurtdışı 2 hafta önce stok girdi biraz tabi direkt çektiler ama bizim burda tekli satılmadığı için şuan stok var hocam vatanda 2060 7k satıyor şuan mesela
  8. S

Yok hocam bayadır burdayım sadece çok konu açmıyorum 1618969353 Aynen knk alcam gidicem sıkıntı?
  9. S

Evet beyler yeni sistem geliyor snapi geldi sonunda sizce ekran kartı ne olur f/p dendi 3060 olmaz gibi duruyor sizce?
  10. S

Amazondan 2.el ekran kartı

Evet beyler malum stok yok fiyatlar çok uçuk benim kart için bütçemde 6k amazondan 2.el ekran kartı alsam sorun çıksa Amazon garantisi sayesinde sıkıntı çıkar mı?
  11. S

Amazon'dan 7500TL'ye RX 6700XT Aldım ACİL YARDIM !

Dostum noldu iptal mi edildi yoksa geliyor mu
  12. S

Piyasada ekran kartı stoğu ne zaman olur

O kadar absürt fiyatlar cekiyolar ki küfür etmemek için zor duruyorum 2019aralikta arkadaşıma 1660ti 1900tlye ellerimle aldım şimdi 9k diyorlar 1617777560 Hocam sadece ekran kartı içinde 10k veremem ki
  13. S

Şuan vatan tekli satsa 5267liraya 1660s yi mecburiyetten alabilirim ama satmıyor
  14. S

Arkadaşlar ekran kartım bozuldu ve yarı profesyonel valorant oynuyorum yeni takımla anlaştım ve ekran kartım bozuldu bulmam cidden imkansız mı
  15. S

Sadece ekran kartı almak istiyorum ama hiçbir yer tekli ekran kartı satışı yapmiyor nerden bulabilirim istediğim kart 1660 süper veya 1660
Geri