Daha önce Asrock kullandım uygun bulsam düşünmem alırım ama fiyat biraz yüksek. Bütçe konusunda sıkıntılıyım o yüzden daha fazla çıkmak istemedim. Biostardan B650mt modelini gördüm oldukça uygun iş görür mü acaba?
Evet bende kullanıcı yorumu bekliyorum. Yoksa kağıt üzerinden gerçekten de güzel görünüyor.
MSI ise güven veren bir marka ama dediğiniz gibi model çok boş.
Merhabalar.
Bir süredir bu işlerden çok uzak kaldım. O yüzden araştırma yapıyorum ancak sizlere de danışmak istedim. Oldukça ucuz maaliyetli bir sistem toplamaya çalışıyorum.
İşlemci olarak Ryzen 5 7500f düşünüyorum.
Bütçeme göre 2 model dikkatimi çekti bunlardan birisi MSI PRO B650M-B diğeri...
https://www.sinerji.gen.tr/biostar-b650mt-6000mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-54903?utm_campaign=akakce&v=1.42.3
Msi b650m-b den daha iyi diyorsanız bunu alayım
Merhabalar. Yeni sistem dizmeye başladım. b650 anakart ararken bu siteye denk geldim. MSI PRO B650M-B anakart her yerde 5000 tl civarındayken bu sitede 4180 TL'ye satılmakta. Biraz araştırma yaptım soğutucu alanlar olmuş ama bu şekilde bir alışveriş yapan pek olmamış. Bilgisi olan varsa...
Merhabalar. Yazılımsal bir sorun yaşıyorum. Kasama kulaklığı takınca yürütme aygıtlarından kulaklık seçeneği çıkmıyor. Taktığım zaman hoparlör otomatik olarak devre dışı kalıyor, kulaklığı çıkardığım zaman ise devreye giriyor. Ben bu sorunu driverı yükleyince yaşamaya başladım. Driverı silince...