@ChaosEnvy Hocam bir şey daha hatırladım ben bugün cs oynarken sorun olmadı ama forza 6 girince bu sorun yeniden başladı ve şimdi laptopu yeniden başlattım ve o ses sorunu gitti. Ama forza 6yı kapatsam da ses sorunu devam ediyor belki de sorun forza6da değil de kendiliğinden bir süre sonra...
Hocam Nvidia broadcast devre dışı, kulaklık driveri olarak da 2025 Kasım ayının driveri, kulaklık dongle eşleştirmesini yeniden yapmak nedir bilmiyorum, kasa değil laptop kullanıyorum, type c portlarının ikisini de ve usb portlarının birini denedim ama değişen bir şey olmadı, wifi parazit...
dün sesli sohbette arkadaştan çok gürültü ve ses yansıması geliyor diye nvidia broadcast programından hoparlörden çıkan sesi filtreleme şeysini açmıştım acaba ondan dolayı mı oldu diyerekten o filtreleri kapattım ama hala aynı sorun devam ediyor
1779398025
veya buna ses patlaması mı deniyor? hmm
Kulaklık dün böyle yapmaya başladı. Ses arada bir git gel yapıyor, pıtır pıtır ediyor veya bazen daha da şiddetli şekilde bunu yapıyor ve müzik dinliyorsam veya oyun oynuyorsam çok belirgin bir şekilde o ses git gel pıtır pıtır etmesini duyuyorum, bunun çözümü nedir? kulaklığı ilk aldığım...
Eve gidince sorunsuz çalışıyor ama iş yerinin internetinde nedense çalışmıyor; sadece botlarla dolu bir açık dünyada gezebiliyorum. Bu sorunun çözümü nedir?
Ben hâlâ almadım, geçen benim arkadaş hyperx cloud 3 s wireless indirime girmiş dedi 5500e ucuz dedi. hiç hesapta yokken durduk yere 5500 girmiş oldu, 2 taksitle aldım. Şuan için hoparlörü erteledim.
Hocam yarın size hatırlatayım yazmanız için. İyi denk geldiniz. 1500e mi aldınız?
1774822180
https://www.akakce.com/bluetooth-hoparlor/en-ucuz-logitech-z207-10-w-pc-fiyati,245539740.html
@Ryuuma21 Olmadı acaba şundan mı alsam diye düşünüyorum ama bütçe de bayaa çıkıyor ya... Tek düşüncem acaba...
Linkini verdiğim şu hoparlörü almayı düşünüyorum ama eğer bu ürüne bu para fazla derseniz, aynı paraya veya 500-600tl fazlaya bundan var derseniz ondan alırım.
https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-z150-1-1-6-w-beyaz-fiyati,2221787.html
Ben de salı gününü beklesem mi, belki indirime girerse alırım diyordum. En iyisi bekleyeyim dedim ama dün salı indirimi olduğunu unutmuşum, keşke baksaydım.
Ses kartı konusuna gelirsek, o olayı bilmiyorum. Laptop kullanıyorum. Hoparlörün hangi çıkışı varsa laptopun USB ya da jack girişine...
Minecraft Java'da olmuyormuş galiba veya tam tersi miydi? hatırlamıyorum. Hangisi için olursa olsun shatter kurup oynamak istiyorum Java ve Bedrock'ı da aktif olarak oynuyorum. kaliteli ve göze hoş gelen güzel bir shatter pack olması bana yeterlidir.