Sakurajima Mai isimli üyenin son içerikleri

1. Sakurajima Mai

AOC 27" 2K 260hz Monitör alınır mı?

Bu linkteki cihazı almayı düşünüyorum. https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.47.2
  2. Sakurajima Mai

Gamepower sonic t80 monitör alınır mı?

Hocam curved mi almalıyım düz mü? Bir arkadaş curved kullandıktan sonra düz ekran göze tuhaf geliyor demişti ben de gün içerisinde laptop ve akşam eve gelince monitöre bağlayıp kullanacağım için ekran değiştirmek biraz tuhaf olur mu olmaz mı onu düşünüyorum.
  3. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Ben ucuz olduğu için 180hz olanı sormuştum eğer 10bin bandına çıkacaksam 900 daha ekleyip bunu almak daha mantıklı olmaz mı? https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687 1768811980 @ug14 Pardon bu eski konuymuş, yeni konu açıp bu monitör...
  4. Sakurajima Mai

Gamepower sonic t80 monitör alınır mı?

Normalde tercihim 240 Hz'di ama 180 ile arasında pek fark olmaz deyip ucuz olduğu için bu modele baktım. Sizce alınır mı? Şu an Amazon'da 7800 TL veya "alınmaz, bak şundan al" derseniz önerilere açığım.
  5. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Bu soldaki dp mi oluyor
  6. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Sizinkisi güzel yarın bu monitör ile ilgili konu açarım benzer fiyata daha iyisi yoksa alırım
  7. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

@dızciii hocam bu soruyu sormadım sayalım, o ekran 1080p imiş, bunu geç fark ettim
  8. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Hocam linkini verdiğim 5500tl olan nasıldır? Fiyatı gerçekten ucuz sizinki ile aynı gibi özellik olarak sizce alınır mı? Veya sizinkini daha üstün klan bir özellik varsa sizinkinden alayım.
  9. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Belirli bir bütçem yok istediğim özelliklerde en uygun fiyatlı hangisi ise onu alacağım.
  10. Sakurajima Mai

Oyuncu sandalyesi önerisi

Hocam 9bin TL'ye şöyle bir sandalye gördüm fiyatına değer gibi siz ne düşünüyorsunuz...
  11. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Monitör koyacağım taraf 100cm genişliğinde olacak çünkü pencere yanı olduğu için perde payı da lazım, iyi midir sizce 100cm?
  12. Sakurajima Mai

6500 olsa evet düşünmez alırdım ama şuan fiyatlar minimum 9bin
  13. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Benim mekan böyle, bu köşeye masa koyacağım L yapmayı düşünüyorum, pencere tarafı asıl kullanım alanı olur sağ taraf ise belki 35-40 cm derinliğinde olur. 1768772033 70cm bu şekilde oluyor. 1768772146 Monitörü sağ tarafa mı koysam diye düşünüyorum ama oradan da 70cm masa çıktım mı kapı önü çok...
  14. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Hocam 80 biraz fazla oluyor, benim masa koymaya tek müsait yerim oda kapısının tam önündeki duvar, masa 80cm olursa kapıya çok yakın olur.
  15. Sakurajima Mai

Galiba ofis sandalyesi alacağım oyuncu olanlar biraz gereksiz pahalı gibi geldi bana
Geri