samsung g6 g65b va panel 27" 240hz pivot curved monitör. 13-15 aralığında fiyatları ben ikinci el temiz 9a almıştım. ölü pixel ghosting o şu bu yaşadığım hiç bir problem olmadı reis, rekabetçi oyunlarda oyun moduna aldığımda tepki süresinde va panel olmasına rağmen hiçbir eksiği yok.
+ olarak da...
hocam 3.görselde görüldüğü gibi rpm kontrolü için sanırım pwm yazan yer anakartta system fanlardan birine takılacak. Ama pwm rpm kısmı 3.görseldeki 3 iğne gibi 3pinli gibi gözüküyor anlayamıyorum. Görselde görülen kablolar harici boşta duran hiçbir kablo yok
kasadan daha çıkacak herhangi bir kablo yok. Zaten tüm kablolar fan hub üzerine takılı halde geldi. Ben sadece psudan powerı satayı bilmem ne onları ayarladım
işlemci ryzen7 9700x
5070 ekran kartı
hava soğutucu var thermalright pearless assassinn 120se 2x120mm fanlı
görüldüğü gibi kasa harici aslında hiçbir fan calısmaya gerek duymuyor bile. Her zaman sistem buz gibi
Yani fan rpmlerini düşürebilecek baya imkan var aslında ama boş yere ses çekiyorum
beyler hepinize selamlar, öyle böyle sıfırdan bilgiyle öğrenerek topladığım kasa özellikle ses takıntımdan dolayı sessiz olmasını dileyerek topladığım kasamın maalesef fanlarının bağlantısını yapamıyorum. 2x160mm ön, 1x140mm egzos fanları soğutma konusunda mükemmel olsa da 1700-1800rpmde %100 de...
Eyvallah sağolun konu dışı bir de bios pilini çıkaracaktım çıkaramadım tornavida o şu bu çok uğraştım bastırmama rağmen pil çıkmıyor yuvayı kırıcaktım en son bi türlü çıkaramadım bunun başka bi yolu var mı hocam? Allahtan cmos çözdü olayı da bir gün pille alakalı bi sorun olursa varsa bilginiz...
Hocam clear cmos yaptım 3-4 saniye dokundurdum sonra tekrar kabloları takıp çalıştırdım aynı şey oldu. Şimdi ramleri çıkar tak yapacağım bios pilini çıkarıp takacağım bi tavsiyeniz var mı ona göre hareket edeyim
1761713949
Çözmedi hocam maalesef
Selam arkadaşlar yeni sistem topladım
Ryzen 7 işlemci 5000 serisi nvidia gpu
Msi b650tomahawk wifi driverlar olsun uygulamalar araçlar olsun sürücüler vs. Neleri indirmem gerekiyor?
Msi center komple ne varsa seçtim indirdi hepsini onun dışında şu şu gerekli dediğiniz bişey varsa yardımcı...
Arkadaşlar topladığım pcyi bugün bios güncelleme yapıp windows kuracağım usbyi taktım kurarken ***** gibi ssdyi 2 ye ayırdım 300 gb a 1.7 gb diye 2 alan oldu neyse 300gb lığa windowsu kurdum hallettim pc açılıyor ama depolama 300gb gözüküyor. bir de usb takmadan açınca bilgisayarı otomatik...
Resimde gördüğünüz üzere am5 soketi için montaj yapıyorum braketlerin yönü doğru mu?
İçeriye doğru bombeli bakıyor
Braketlerin yanında gelen 4 uzun vidayı taktım sıkıcam
Üstüne soğutucuyu koyup yaylı vidaları braketlerin ortasında gelen kısma sıkacağım
Sonra da fanlar var biri egzos fanına biri...
Msi mag 27cq6f modeli fiyatı 8300 lira
2k 27inç 180hz 0.5ms(gtg)
Rapid va panel
Detaylı özelliklerini yazıyorum
300 nit parlaklık
5000:1 statik kontrast oranı
Renk gamı: sRGB %105, DCI-P3 %80, AdobeRGB %80
Renk desteği: 8bit+frc (10 bit)
Günlük kullanım ve oyunlar için kullanacağım 3 vardiya...