Hocam appleın hiç bir ürününü kullanmıyorum, apple ürünlerinin bir artısı da bir kaç apple ürünü kullandığın zaman birbirleri arasında ek özellikler açılması değil mi? Bir kaç arkadaşım ipad air kullanıyo ama sorduğum zaman başka apple ürünün yoksa al samsung geç dediler
Sene başından beri derslerde not tutmak için tablet almak istiyorum ve en son samsung galaxy tab S10+ modelinde karar kıldım, S11den daha fazla pil kapasitesi olmasından dolayı bi alt modeli tercih ettim. Almadan önce size de bi sormak istedim cevsp verenlere şimdiden teşekkürler
Competitive amaçlı değil singleplayer oyun oynayacağım bir gamepad bakıyorum aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Aklımda olan modeller Logitech F310 veya frisby fgp-225u
Kulaklığımın tek girişi olduğu için mikrofona bağlayıp sesi hoparlöre veriyorum. Ama kulaklığımdan sadece cızırtı geliyor ve aug girişini oynattığımda ses artıyor. ama telefonuma bağladığımda sesi gayet güzel alıyor. sizce problem bilgisayarda mı? Ve nasıl düzeltebilirim?
Masaüstü bilgisayarım için kulaklık lazım mikrofonlu adam gibi bi kulaklık arıyorum. Cs valorant gibi oyunlar oynamaktan çok singleplayer için düşünüyorum.
Bir de maksimum 500 lira 25-30 lira dahi ekleyemem.