hocam monitöre kendi gözlerinizle canlı canlı bakmadığınız sürece aradaki farkı göremezsiniz. ips monitörler va monitörlerden 3-4k daha pahalı ama fiyatına kesinlikle değiyor. ilerde pişman olmamak için ips almanızı öneririm.
yerinde olsam bu bütçede rx 7900gre li bir sistem kurardım. fakat illa nvidia olsun istiyorsan kasayı ve psuyu değişmeni öneririm. o psu pekte tercih edilmeyen kalitesiz bir psu 750w gold olması gözünüzü boyamasın
oyunda ses problem olmaz zaten kulaklık takacağım, internette felan gezerken fanlardan hiç ses gelmiyorsa direk alacağım. laptopu baştan aşağı inceledim ve herhangi kötü özelliğe rastlamadım. bu arada 4070 modeli hangi siteden hangi satıcıdan almıştınız? ben de almak için bakmıştım ama...
oyun esnasında fan sesi sıkıntı olmaz kulaklık takacağımdan dolayı, günlük işlerde internette gezinme için sormuştum ben. fanlar kapalıyken işlemci günlük kullanımda 55-60 dereceyi geçmesin yeterli benim için
1715248553
birde amd laptop işlemcileri undervolt edilmiyor diye okumuştum siz...
benim için en önemli olanı undervolt edilebilmesiydi, pcyi sabit bir yerde kullanmayacağım için laptop almak zorundayım ki aynı 43klık bir sistemle performans açısından öyle aman aman bir fark yokmuş benchmark kanallarından baktıgım kadarıyla. max 7-8 fps oynuyor her oyunda.
aman hocam parana yazık etme, 40kya 1400p'de 5-6 sene performanstan gram kayıp vermeyeceğin amd sistem kurarsın pcde yapacağın şey sadece oyunsa, grafik tasarımı felan yapmayacaksan direk amdye yönel
Acer Nitro 16 AN16-41-R08s Ryzen 7 7840HS NVIDIA 4060 140W model bir laptop almayı düşünüyorum, bilgisayarı biraz inceledim fakat cevaba kavuşmayan birkaç sorum kaldı. Aynı modeli kullanan bir arkadaş sorularıma cevap verebilir mi?
1- İşlemci ve ekran kartı undervolt edilebiliyor mu, BIOS...
valla sizde haklısınız hocam ama madem bütçeyi psu için aşıyoruz bari en iyisi olsun da sonra uğraşıp durmayalım 2-3k her neyse giriyor maalesef😀
1714822108
o zaman ben bunu alayım hocam, pcyi patlatma korkusuyla kullanacağıma sağlam bir psu alırım uzun yıllar kullanırım