Salih Emirzade isimli üyenin son içerikleri

1. Salih Emirzade

oyun oynarken bilgisayarın kapanıp daha açılmaması

dostum bence kartla alakalı bir durum olsa diğer sistem parçaları çalışır kart görüntü vermez ya no signal der ya da no video input falan kartla alakalı olduğunu sanmıyorum
  2. Salih Emirzade

reis yaptım herşeyi herşeyi taktım çıkarttım kabloları bile değiştirdim
  3. Salih Emirzade

ustam yaptım yine aynı şekil kırmızı yanan yer kasanın üstünde power tuşunun oradaki şey bende ne olduğunu bilmiyorum
  4. Salih Emirzade

şimdi ekran kartının üstünde bir beyaz ışın yanıyor kasanın üstünde kırmızı ışık yanıyor eve geçince deniyeyim olmadı
  5. Salih Emirzade

hangi kablonun birde ekran kartına güç gitmeseydi ışığı yanması normal mi
  6. Salih Emirzade

Merhaba yaklaşık 3 gündür bu durumdan müzdaripim. lol oynarken masaya vurdum ve bi anda kapandı bi daha açmaya çalıştım ama daha çalışmadı bilgisayardan az çok anlıyorum bütün parçaları söküp temizleyip termal macun detaylı temizlik yaptım yine açılmadı. ekran kartı ışığı yanıyor ama yine nesi...
  7. Salih Emirzade

Delikli Mouse Kullanıyor İçini Nasıl açarım

ustam yaptım çalışıyor şuanlık zaten ihtiyacım olmasa foruma konu açmam yine de yanıtlarınız için teşekkür ederim. ama biraz da olsa insana yardımcı olmak güzel bir şey sana da öneririm abim.
  8. Salih Emirzade

şuan içini açtım bir sorun yok gibi görünüyor ama mouseu hafif saldığım zaman sıkıntı yok yapıştırdığım zaman tam anlamıyla click yine basmıyor clickin üzerinde yapışkan gibi bir şey var 1680742329 herhangi bir kırık yok gibi neyden oluyor anlamıyorum anlayan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız...
  9. Salih Emirzade

aldım tornavidayı söküyorum hocam şimdi
  10. Salih Emirzade

beyler nasıl tamir ederim bilen varmı acaba :D daha önce bu durumu yaşayan varmı
  11. Salih Emirzade

hocam hiçmi oluru yok 1680739706 hocam orasını nasıl tamir edebilirim peki bilginiz varmı acaba 1680739743 abim çok fazla mouse değiştirdim ama yeni tip ilk defa deniyorum böyle bir şey olucağını hiç bilmiyordum cahillik yani tamamen
  12. Salih Emirzade

Hyperx Pulsefire haste kullanıyorum içine kola döküldü bende içini açmak istedim nerden açıcağımı bilmediğim için click yerlerinden çıkartmaya çalıştım clickleri geri taktığımda basmıyordu sanki yapışmış gibi bir hal aldı nasıl yaparım lütfen yardım edin.
  13. Salih Emirzade

G300s Kıvamında ele oturan mouse

haste inceleme videosunu izledim baya g300se de benizyor baya bi beğendim açıkçası pazartesiye kadar alıcam olmadı
  14. Salih Emirzade

G300s Kıvamında ele oturan mouse

maksimum 600 ikinci el üzerinden de alabilirim yanii sorun değil. 1674073478 hatta önerine göre fiyat arttırabilirim
Geri