salih1427 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Bilgisayarın Kapanma Sorunu ve Soğutucu Montajı

Arkadaşımdan aparat aldım montajını felan yaptım bu sefer pc açarken reboot and select proper boot device hatası alıyorum hazır sistemi freedos olarak aldım ondan dolayımıdır bu hata 1763410860 Başlatmak için ssd yi seçtim ssd felan görünüyor biosta 1763410898 Eger bu hata freedos yüzündense...
  2. S

En iyisi öyle yapmak hocam
  3. S

Teşekkürler hocam bakacam hemen 1763397869 Baktım ama sonuç aynı bu işlemci yanındaki deliklere vida geliyor ama sabitlemek için delmem gerek yoksa tutmuyor
  4. S

Bi bakayım hocam 1763397175 Maalesef başka bişey yok
  5. S

Bunu izledim hocam ama bu dakika 1.2 deki vidalar bende yok ama üstte attığım ayaklar var montajı onlarla mı yapmam gerek
  6. S

Bunlar mı hocam bunlar duruyor
  7. S

İletişime geçtim bakalım dönüş olmazsa mecbur delecem
  8. S

Hocam malesef çıkmadı anakart için büyük ihtimalle kasayı delip öyle tutturmaya calışacam 1763395414 Peki bilgisayarın hemen kapanmasının sebebi sogutucuyu takmadığım içinmidir işlemci r5 5600
  9. S

Merhabalar herkese iyi akşamlar, bugün istettigim hazır bilgisayar geldi ancak biostar a520m anakarta fsp nc 3 kule tipi sogutucuyu bi türlü takamadım bu sefer bilgisayarı açmayı denediğimde ise açılıp bios ekranına gelip anında kapanıyor bunun sebebi sogutucuyu takmamam mıdır
Geri