aldım fakat şuan bi sorun yaşıyorum o yüzden yeni konu açtım bilen arkadaş varmı diye konu linki https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-odeme-bekleme-hatasi.1236344/
selam arkadaşlar fc 26 dünyanın sürümü versiyonunu aldım fakat steam cüzdandan bakiye çekmedi ve satın alım geçmişinde beklemede yazıyor 1 kere iptal edip tekrar denedim yine aynı durum bilen varmı nasıl çözülür
Merhaba arkadaşlar fc26 steamde indirime girmiş ve 14 dolar olmuş almak istedim oyunu pc den oynayan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı oyunun yorumlarında çok fazla sıkıntı yaşayan varmış çünkü ve fotoğrafa bakarsanız 2 tane sürüm var çok bi farklı varmı normale göre hangisini almalıyım?
merhaba arkadaşlar truckersmp de kalabalık yerlere geldiğim zaman fps çok düsüyor 7 fps leri gördüğüm bile oluyor kalabalık olmayan yerlerde 80 arası alıyorum grafıklerım doku kalıtesı yuksek dıgerlerı orta düşük arası ekran kartım 4060 ti işlemci 15 14400f truckersmp oynayan arkadaşlar bunun...
selam arkadaşlar arabada müzik dinlerken aux kullanıyorum ve video kaydı açtığım zaman müzik calmasına rahmen videoda ses olmuyor bunu nasıl çözerim
cihazım poco f6
selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
selam arkadaşlar 1 aydır saçlarımı yıkayıp kuruladıktan sonra yarım saat sonra tekrar taramaya çalıştığımda saçım sanki donmuş gibi oluyor tarak geçmiyor nerdeyse şuan kuaförümde sorduğumda keratin bakımlı şampuan almamı önerdi siz ne önerirsiniz veya kullandığınız keratin bakımlı şampuanları...