Salihhhh isimli üyenin son içerikleri

1. S

30-40 k arası laptop

Hocam çok teşekkür ederim fikirlerin icin baktigim modellerde bunlarda var idi zaten ayni zamanda üniversitedede isimi gormedini istiyorum bunlar o yonden nasildir üzer mi beni tuf serisinin dayanikli oldugunu okudum bir bilginiz var mi acaba
  2. S

30-40 k arası laptop

arkadaşlar hem oyunlar için güçlü hemde üniversitede işlerimi görecek bir laptop arıyorum cok baktim ama kararsiz kaldim sogutma benim icin onemli her laptop isinir biliyorum ama abarti olmasin 30-35 k butcem var maksimum 40 üstü zorlar beni 4-5 sene rahat idare edebilecek birsey ariyorum
  3. S

Toplama Pc yapmak öneri

Kötü demedim hocam zaten öneri almaya geldik buraya
  4. S

Toplama Pc yapmak öneri

Butceyi biraz daraltsak ne önerirsiniz hocam 15-17 bandinda
  5. S

Toplama Pc yapmak öneri

Sagolun hocam kesinlikle degerlendiricem haklisiniz
  6. S

Toplama Pc yapmak öneri

Hocam soyledigim ekran kartinin 0 fiyati 10-12 arasinda geziyor
  7. S

Toplama Pc yapmak öneri

Benim soyledigim sistem icin soylediniz sandim hocam soyledigim anakartlarda ddr5 destegi yok o yuzden karisiklik oldu kusura bakmayin degerlendirecegim sagolun
  8. S

Toplama Pc yapmak öneri

Sagolun hocam fiyat performans olarak guzel duruyor fakat bilemiyorum onerirmisiniz?
  9. S

Toplama Pc yapmak öneri

Hocam anakart destekleme sorunu var ddr5 de hazir sistemlere pek guvenim yok
  10. S

Toplama Pc yapmak öneri

Düşüdüğüm sistem şu sekildedir 16 gb 8x2 ddr4 Amd ryzen 5 5600 Ekran karti gtx 1660 super 6 gb psu 500 watt Orta seviye atx kasa (uzay montajda olabilir) Nvme ssd m2 500 gb Anakart msi b550 pro vdh wifi yada mag b550 tomahawk wifi Ekran karti olarak daha iyi olacak sekilde ne...
Geri