salihozarslan06 isimli üyenin son içerikleri

1. salihozarslan06

QR Menü yazılımı geliştirdim, test etmek isteyen işletmeleri bekliyorum.

Hocam elinize sağlık güzel proje fakat birkaç geliştirme olması gerekebilir nacizane fikirlerim - Qr kodlar dinamik olmalı masaya özgü basılacak ise daha sonrasında qr içeriği değiştirilebilmeli ki tekrardan qrın basılması gerekmesin. - Admin panel üzerinden siteye dair tüm özellikler (favicon...
  2. salihozarslan06

Setup Yükseltme İçin Öneri

Aslında dediğiniz mantıklı gibi hocam ddr6 sistemler gelene kadar ekipmanlara ağırlık verebilirim
  3. salihozarslan06

m-atx anakarttan atx 800 serisi bir anakarta geçmek mantıklı olur mu sizce 1761662215 Örneğin https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-b850-max-gaming-wi-fi-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1043320701.html gibi bir anakart
  4. salihozarslan06

Dediğim gibi asıl maksadım sistemi beyaza çevirmek bunu yaparken de bir yandan ileriye yönelik geliştirmeler yapmak istiyorum.
  5. salihozarslan06

Merhaba, şu anda bulunan bileşenlerim - r5 7500F - Gigabyte 4070 Eagle Oc - Goodram 2X16GB 6000MHz - Gigabyte B650M S2H - Gameline Grand Premium 7x argb beyaz kasa Parçalarımı yavaş yavaş yükseltmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim özellikle setupı komple beyaz renk yapmaya çalışacağım...
  6. salihozarslan06

Öneri 27 inch ana monitör tavsiyesi

Sistem bileşenlerim : İŞLEMCİ : AMD 5 7500F ANAKART: GIGABYTE B650M S2H RAM : GOODRAM DDR5 2X16GB 6000MHz EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 4070 EAGLE OC Şu anda kullandığım monitörler: Ana Monitör : Asus 24 inch 0.5ms 165Hz İkinci Monitör : Rampage 24 inch 1ms 144Hz Monitörlerden birisini satarak...
  7. salihozarslan06

Sistemime Kasa ve Fan Tavsiyesi

Akvaryum kasa düşünürsen Gameline Grand Premium 7x ARGB önerebilirim siyah ve beyaz iki seçenek de mevcut.
  8. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Her iki açıdan da örneğin şu anda kullandığım modelde hem rpm hem de rgb kısımlarını anakartımdan ayarlayabiliyorum. Bu modelde de mümkün mü?
  9. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Anakarttan yönetemiyor muyuz fanları?
  10. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Marka model nedir görüntü gayet güzel
  11. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Teşekkür ederim fakat şu anda kullandığım model de görüntü olarak neredeyse bu iki modelle aynı
  12. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Rampage vb. ben de düşünmüyorum. Dediğiniz gibi ay başı maaşı beklemek en mantıklısı gibi. Peki sıvı soğutma kullanıyor musunuz memnunsanız hangi model? @Biegen
  13. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Fakat bütçemi biraz aşıyor önerebileceğin bu tarz farklı modeller var mı acaba
  14. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Görüntü gayet güzel bu tür bir kasaya geçersem ayıp olmasın diye sıvı soğutma şart gibi
  15. salihozarslan06

Sistem İçin Kasa Önerisi

Hocam şu anda odaya led sistemi de ayarladım performans ve görüntü kısmı önemli benim için aşırı ısınmayıp görüntüsü güzel olan modeller olabilir.
Geri