merhaba arkadaşlar depoya 100/15 /20 oranında toluen karıştırmak istiyorum bu işlerden anlayan arkadaşlar bilirki orneğin ethanolü depoya katmak için en az 100/96 saflık isteriz sizcr toluendede bu geçerlimi 100/95 toluen 100/5 stilen olan bi karışımı kullanmak sorun yaratirmi fikirlerinizi...
Po yağa cerateck karıştırmak bir işe yaramazmı yoksa siz araç için tam uyumlu wv 502 sertifikalı 5 30 bir yağ al ona koy ki en güvenli en doğrusu olsun mu demek istediniz
Üstan araçta katalizör var hemde 2 tane sen sanırsam dpf le karıştırdın ikisi farklı yağ da varilden iş yerinden doldurdum bu araçlar wv502 sertifikalı yağ istiyor ve bu yağ kazalizörlü benzjnlilerde sorunsuz kullanılabiliyor
Merhaba arkadaşlar bu konuyu öncedende açmıştım ancak net bir cevap alamamıştım babamın 1.4 16v 2005 model bby motor kodlu fabiasının bakımını yapmak istiyorum 135.xxx km de olan araca sürekli 10 40 konulmuş ancak araç için 0 30 oneriliyor skoda tarafindan ben 5 30 bir yağ ile devam etmek...
130.000 km de atmosferik benzin avrupada ü insanlar 5-30 kullanıyor ancak ben antalyada sıcak iklim de yaşıyorum acaba o yuzden mi herkes bu araclara 10 - 40 koyuyor ben 5-30 kullansam sıkıntı yasarmiyim onu merak ediyorum
arkadaşlar herkeze iyi günler bu benim ilk konu açışım elimden geldigince anlatmaya çalışacağım. Skoda fabia 2005 model BBY motor kodlu aracım için hangi yağı kullanmam gerektiğinden emin değilim sorunum şu yağ seçicilerde şhell motul castrol gibi guvenilir markalar bu araç icin 5-30 oneriyor...