saliiht isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Havit Gamenote M5 Pro PAW3950, 8000Hz, Ekranlı Şarj Standlı Mouse 2.599₺

hocam ajazz apex ile havit gamenote m5 pro arasında kaldım. ajazz apex kullanmışsınız hissiyatı malzeme kalitesi nasıldı. havit hakkında bilginiz varsa hangisini önerirsiniz
  2. S

Yardım Hangi Laptopu almalıyım?: Lenovo Legion 5 vs Acer Nitro 16S vs HP OMEN 16

Hocam hayırlı olsun, benim de acer 16s ai alma düşüncem var. Bazı yerlerde kullanıcı deneyimlerinde sorunlardan bahsediliyor. flickering, yeniden başlatma, oyunlarda uzak mesafede bulanıklık, ghosting, g-sync açıkken sorunlar gibi problemler yaşadınız mı. Deneyimleriniz nasıl
  3. S

HP OMEN Gaming 16 ve AMD Ryzen 9 8940HX

Cevabın için teşekkür ederim. Omen'i ileriye dönük sağlam olması açısından tercih etmek istedim. Karşılaştırma sitesinde %100srgb olduğu yazıyordu. HP sitesine girip ürünü incelediğimde %62.5srgb olduğunu gördüm. Bu biraz üzdü açıkcası, tam aradığım özellikleri buldum derken srgb gamın %62.5...
  4. S

(Bir türlü karar veremiyorum) Lenovo Loq vs Msi Katana

Hocam hp ekranı biraz zayıf kalıyor gibi, sizden son olarak https://www.nethouse.com.tr/lenovo-loq-17irx10-intel-core-i7-14700hx-24gb-1tb-ssd-rtx-5070-8gb-173-fhd-ips-panel-165hz-115w-freedos-tasinabilir-dizustu-bilgisayar-83jh006htr?ref=akakce&v=1.25.6 bunun yorumunu da alabilir miyim. Fiyatı...
  5. S

Bilgi toplayabilirsem diye yarına kadar bekleyeceğim muhtemelen hp seçeceğim gibi, cevaplar için teşekkürler
  6. S

HP OMEN Gaming 16 ve AMD Ryzen 9 8940HX

Herkese iyi forumlar, Uzun süredir laptop araştırması içerisindeyim. Onun bu kusuru var bunun şu kusuru var diye diye bütçeyi son sınıra dayadım ve şu bilgisayarla karşılaştım...
  7. S

Zahmet olmazsa bakıp fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Amd hiç kullanmadım 5070 ile nasıl uyumlu çalışır mı hiçbir fikrim de yok. Sizden bilgileri bekliyorum artık siparişe geçmek istiyorum :)
  8. S

https://amzn.eu/d/2RuiylG bir de bununla karşılaştırabilir misiniz hocam, sipariş verirken bana göz kırptı :) 1764787314 Hp kullanıcı olarak son gönderdiğim laptop hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
  9. S

Ram 16+8 şeklinde artırabilirsem ve soğutucu kullanarak normal soğutma sistemini bir tık yukarıya çekebilirsem msi için beni düşündüren bir şey kalmıyor. Şuan sıradan oyunlar oynadığım günlük işlerim için kullandığım düşük donanımlı bilgisayarım için 4 fanlı soğutucum fazlasıyla iş görüyor. Msi...
  10. S

Uzun süreli kullanan bir kullanıcı olsada aydınlatsa hoş olur aslında 1764783869 İkisi de 5070 hocam ortalıkta dolaşan katana kasa ve soğutma sorunu aklımı kurcalıyor
  11. S

Çift slot 2*8 şeklinde geliyor fakat yükseltmek için bir tanesini değiştirip 8+16 gibi yapabilir miyim bilmiyorum, araştırdım bulamadım üreticiye yazdım cevap alamadım. Ben sorun olacağını düşünmüyorum ama Trendyolda satıcı sorularında 2*16 yapabilirsiniz diyordu, çiftli değiştirmek şart mı emin...
  12. S

Benim için de MSI bir adım önde gibi. Qhdnin uzun vadede ne gibi sorunları çıkabilir hocam aydınlatabilir misiniz.
  13. S

loqun soğutması kasası hakkında bilginiz var mı veya başka bir sorunu 1764777683 siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. biri i7 14650hx diğeri 13650hx
  14. S

Arkadaşlar merhabalar. https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15irx10-83je00ewtr-i7-13650hx-24-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx5070-156-free-dos-dizustu-bilgisayar-107943492?magaza=qobostore&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel...
  15. S

RTX 5070 laptop karşılaştırma

i7-13650hx alsam rtx 5070i için yeterli gelir mi hocalarım. lenovonun 13650hx olan modelleri biraz daha uygun ve 24 gb ramlı
Geri