SalimBdk isimli üyenin son içerikleri

1. SalimBdk

Rajientek Cratos 1000w Alan Var mı?

Son zamanlarda bunu alan oldu mu hangi model geliyor yeni nesil 5.1 3.1 olanı mı gönderiyorlar?
  2. SalimBdk

Enermax Revolution 1000w Sahipleri Bakabilir mi?

Şuan stokta yok
  3. SalimBdk

Enermax Revolution 1000w Sahipleri Bakabilir mi?

Bu ürünün fanı hakkında kullananlardan bilgi almak istiyorum mümkünse video atsalar tam yukteyken falan çok iyi olur
  4. SalimBdk

Sistemim 5080 İçin Yeterli mi

PowerBoost markasına ait hazır sistemlerle gelen veya tek satılan güç kaynakları (PSU), küresel otoritelerin (örneğin Cultists Network PSU Tier List veya SPL's PSU Tier List) standartlarına göre Tier E (Tavsiye Edilmeyen) veya Tier F (Güvensiz / Canlı Bomba) kategorisinde yer alır.Bu tür güç...
  5. SalimBdk

Bu psu ile olmaz hocam daha kaliteli bir psu tercih ediniz
  6. SalimBdk

Psu ne
  7. SalimBdk

Öneri RTX 5070’İ Satıp RX 9070 XT’Ye Geçmeli Miyim?

Monitor değişmeyeceksin gereksiz olur degiseceksen aralarinda hatra sayılır fark var performans konusunda. Ne oynuyorsun bu arada
  8. SalimBdk

AMD Ekran Kartlarında Sorun Yaşayan Varmı

Evet bu forumda amd nvidia farketmez(amd daha çok göze batıyor) sistemde hata. Çökme siyah ekran alanlara soruyorum psu ne frisby fazeon rampage gamepower vs.
  9. SalimBdk

AMD Ekran Kartlarında Sorun Yaşayan Varmı

Geldim işte dostum yüzün gülsün be 1782423926 Sorun yaşamadım sorun yaşayanlar da muhtemelen sistemi stabil değil PSU'su kötü kalitesiz bu benim gozlememim illa birinin ağzı ile konuştuğumuzdan değil.
  10. SalimBdk

🔥İndirim Xfx 9070 Gre 28 Bin TL 🔥

Xt fiyatı hala aynı sene başı ile yine de artmaz
  11. SalimBdk

28 bine güzel fiyat dostum zaten beni bilen bilir daha ilk gğn dedim bu 30 alınmaz 28 olursa alınır diye bir kuruş fazla verilmez
  12. SalimBdk

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-5060-ti-infinity-3-ne7506t019t1-gb2061s-128-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1018755027.html en ucuz 5060 ti :) 28 bin tl benim attığım gre çok daha iyi 28 bin tl
  13. SalimBdk

28 bin tl bu kardeş 1782416812 @ahmetmelihalemdar başladık gene
  14. SalimBdk

Arkadaşlar onlar ultra anlık indirim bunlar standart indirim ona göre bakınız bu fiyata sıfır bunlar var o zaman 2.elleri de fırsat diye paylaşalım
Geri