SalimBdk isimli üyenin son içerikleri

1. SalimBdk

❌İndirim Bitti! James Donkey 27'' 210hz 1ms Gtg Fast Ips Qhd 2k Pivot 5999 TL

Boe panel kullanıyor kendisi üretici değil
  2. SalimBdk

Bu Soğutucu Am5 Uyumlu Mu?

Sipariş ettiğimiz de böyle bir ibare yoktu, açmak istemiyorum şimdi uyumsuzsa iade edeceğim bilginiz varsa yazınız
  3. SalimBdk

Yaspe OEM Paketler 9-6 Vadesiz Taksit

Kişiliğine bir şey demem ama işi bilene bırakmak lazım. Parça bütünlüğü dengesi lazım biri çok iyi biri kötü oldun mu o sistem sistem olmuyor
  4. SalimBdk

Yaspe OEM Paketler 9-6 Vadesiz Taksit

Yine sadece işlemci ve ekran kartı baz alınarak diğer parçalar gelişigüzel seçilmiş ve satip fazladan kar etme amacı güden sistem
  5. SalimBdk

Asus Prime B850mk mı MSI B840 Gaming Plus Wifi mi

Asus B850mk veya b850m force al gerisini düşünme
  6. SalimBdk

Klavye ve Mouse İçin Mousepad Arıyorum

Eyvallah hocam KlasseGear PRO bakicaz, bunlar iki ay önce 1 TL'ye dagitmisti almıştım iptal ettiler
  7. SalimBdk

Klavye ve Mouse İçin Mousepad Arıyorum

Klaasegear iyi duruyor onu tercih edeceğim 1786307334 Hangisi bu üçünden? Tercihin
  8. SalimBdk

%70-75 Altı Olmayacak Gaming Klavye Önerisi

Dostlar abime sistem topladık klavye alacağız %60 olmasın, siyah renk tercihimiz fiyat performans ve kaliteli önerinizi bekliyorum
  9. SalimBdk

Mediamarktan Alınan Üründe Müşteri Tarafından İptal Edildi!!

evet başvurdum zarar gelmez sonuçlanırsa ne ala 1786303349 ama esas olan şu benim iptal ettiğimi ima ediyorlar
  10. SalimBdk

Mediamarktan Alınan Üründe Müşteri Tarafından İptal Edildi!!

Geçen 599 TL'ye akko isimli güzel klavye fiyatı düşmüş pek umudum yoktu fakat sebep olarak benim iptal ettiğini gösterdiler Buna yapılacak bir şey var mı?
  11. SalimBdk

80 Bin TL'ye Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 7800x3d Li Sistem Alicam İncelermisiniz?

VENTO VG4202FLA 850W Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Tower Kasa + FSP HD2-850W GEN5 PSU ozellestirmeden kasayi bu sec en azından daha iyi psu
  12. SalimBdk

80 Bin TL'ye Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 7800x3d Li Sistem Alicam İncelermisiniz?

Ucuza alicam diye sadece ekran kartına işlemciye bakmayın genel yapı güzel ama o psuyu ben kapımın önünden geçirmem onu değişin
  13. SalimBdk

Ekran Kartı Az Watt Çekiyor Yardımcı Olur Musunuz?

Tamam sorun çözülür genelde alttaki x8 falan olur kartın üsteki x16 ya takılmalı
Geri