Salinabugabuup isimli üyenin son içerikleri

1. S

I7 12650H işlemciye sıcaklık limiti nasıl konulur?

https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/AN515-58/downloads laptop bu. İşlemciye sıcaklık limiti koymak mümkün mü? ThrottleStop'tan watt sınırı koymak çok da işe yaramıyor. 30 watt sınır koysam bile 90 derecelere geliyor. Performans moda almadığım için fanlar yavaş(performansa alınca...
  2. S

🔥İndirim MacBook Pro M3 Pro 18 GB 512 GB SSD 16.2" 75.000₺

Neden windows gaming laptop almıyorsunuz ki ? Çok sesli deseniz daha güçlü olduğu için daha sesli . Kısıtlama yaparsanız ses duymazsınız. 5 kat daha iyi laptop alırsın bu fiyata
  3. S

Allah'ını demek günah mı

Kardeşim cahil misin ? Bunun cidden seni dinden çıkaracağına inanıyor musun ? Sona ülke neden gelişmiyor bu Müslümanlar yüzünden
  4. S

Bilgisayar bir anda aşırı yavaşladı

Babanızla ne alakası var formatın anlamadım. Babanın bilgisayarla işi olduğu için mi sıfırlayamıyorsun yoksa kendin sıfırlamayı mı bilmiyorsun
  5. S

Çözüldü✓ Fantech EOS Pro gamepad tuşların yeri karışmış

Arkadaşlar sabahtan akşama kadar uğraştıktan sonra çözümü buldum çok basitmiş. Şu butona iki kez üst üste basacaksınız. 5 saattir nasıl bulamadım bunu anlamadım.
  6. S

Onu da denemiştim. Ama eve gidince tekrar denerim . Başka çözüm var mıdır acaba ? Uygulamayla tuş atamayı da denerim
  7. S

R3 soldaki analoğa tıklayınca mı oluyordu ? İlk defa gamepad aldım da . Çünkü galiba denemiştim onu . a ,b , x, y sorununu düzelttim. Sol analog ve dpad sorunu kaldı 1747146582 Bir de gamepadi epic games algılamıyor Rdr 2 de denedim.Steam algılıyor ama .
  8. S

bir sürü kombinasyon denedim ama bakarım buna da eve gidince
  9. S

Fantech EOS Pro gamepadi bugün aldım. A tuşunu B, B tuşunu A algılıyor. X ve Y için de aynı. Nasıl düzeltebilirim? Windows modunda, arkadaki tuştan ayarladım. D-pad tuşlarını da sol analog olarak algılıyor, şimdi fark ettim
  10. S

Blender'da modeli export edince renkleri gidiyor

Blender hakkında pek bir fikrim yok. Elimde renkli bir karakter var ve bu karakteri export edip animasyon yapmak için mixamoya yüklemek istiyorum. Ama mixamoya yükleyince renkler kayboluyor. Bembeyaz bir şey çıkıyor. Nasıl renkleriyle birlikte export ederim?
  11. S

İncehesaptan hazır sistemi değiştirerek yaptığım bu sistem alınır mı?

Evet bu sistem daha iyi olur ekran kartı da 12gb . Rtx 4060 a bazen 8gb yetmiyor 2k da.
  12. S

İlk Oyun Bilgisayarım İçin Yardım ve 25 k 50 k

Bilgisayara format atsan da gitmez bu key. Pro key alma bence cidden çok fazla gereksiz özellik geliyor hiçbir işine yaramaz. Home daha iyi
  13. S

Nvidia control panelde dsr ayarı var . 1080p monitörde 2k hatta 4k bile oynayabiliyorsun . Gerçek 2k ya da çok yakın oluyor.
  14. S

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-lisans-key-satin-al/ Alıcaksan bu site iyi. Bir de pro sürümü alma çok fazla gereksiz özellik geliyor home iyi.
  15. S

Acer nitro 5 an515-58 pili hızlı bitiyor

Aynı batarya kapasitesine sahip asus kullanan arkadaşın şarjı 6 saat gidiyor . Benim laptopumda bu kadar şarj yiyen bileşen tam olarak nedir ? intel ekran kartını %1-2 , işlemciyi %8 falan kullanıyor . Ekran 60hz de . 1732372167 Oyun oynamıyorken 2 saat gidiyor zaten 1732372186 oyun oynuyorken...
Geri