salvadorw isimli üyenin son içerikleri

1. S

İngilizce Karşılaştırma

Merhaba İngilizce hocamız karşılaştırma yani comparative ödevi verdi. Ben Londra ve Tokyo şehirlerini karşılaştırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Örneğin: Tokyo is more crowded than london.
  2. S

i5 12400f işlemci driver hata

nasıl yani anlamadım sürücü yüklemem gerekmiyor mu
  3. S

i5 12400f işlemci driver hata

i5 12400F için driver yüklemeye çalıştığım da mevcut cihaza yüklenebilecek bir sürücü bulunmadı hatası veriyor çözümü bilen var mı?
  4. S

Gaming Genden hazır sistem aldım ne zaman gelir?

ben aramıştım cuma günü ortak dağıtıma gecicek demişti
  5. S

haklısın ya onu yapmayı unuttum ben siparişi verdikten sonra gördüm pişman oldum ama yapacak bir şey yok 650w yeter inşallah
  6. S

hayır ya gerek duymadım hepsi iyi gözüktü gözüme yapmalı mıydım?
  7. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/200880/anna-gardas-intel-i5-12400f-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1666620972...
  8. S

maalesef İstanbul'da değilim umarım sorun yaşamam
  9. S

Merhaba 22 Ekim'de gaming genden hazır sistem sipariş ettim 2 gün oldu fakat halen hazırlanıyor yazıyor.Daha kargoya dahi verilmedi sizce ne kadar sürede gelir?Ayrıca müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
  10. S

Anna Gardas sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/200880/anna-gardas-intel-i5-12400f-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem nasıl.Ayrıca gaming gen güvenilir mi sorun çıkar mı?
  11. S

PC Hocası yeni sistem geldi! 6.499TL!

fiyat ne kadar olur sizce
  12. S

15-18K sistem önerisi

15-18k arası iyi sistem var mi? veya gelecek olan var mi?
  13. S

Bafır Adam 6700XT 15.199 TL Hazır sistemi

kasayi cougar ssdiyi Kingston yapsam iyi mi
  14. S

16-20k arası sistem önerisi

Bütçemi başlıkta belirttim sadece birkaç istediğim var işlemcisi Intel olursa ve ekran kartı Nvidia olursa sevinirim
  15. S

Yeni sistem gelir mi

bende bekliyorum normalde param yoktu baya bir sistem vardı şimdi elime para geçti ortalıkta sistem yok umarım iyi bir sistem gelir
Geri