salvira isimli üyenin son içerikleri

1. salvira

Çözüldü✓ Galiba pimlerin oturacagı yerdekilerden biri eksik yada öylemi olması gerek

biraz araştırdım o eksik olan -5v kablosuymuş artık kullanılmayan. yani her hang bir problem yok.
  2. salvira

Çözüldü✓ Galiba pimlerin oturacagı yerdekilerden biri eksik yada öylemi olması gerek

her kabloda ufak ufak böyle şeyler olur ki yanlış takmaman için
  3. salvira

Yardım Pc için soundbar önerisi

arkadaslar ben de JBL Flip6 var. oyun icin yeterli olur mu yoksa soundbar almam gerekir mi sizce
  4. salvira

Steam oyun iadesi kabul etme süresi

bunun için niye iade ettinki upgrade daha mı pahalıya geliyordu. ama evet bi kaç gün sürüyor.
  5. salvira

Thermalright peerless assasin 120 SE ters şekilde kullanılır mı?

fanlar egzos tarafina dogru uflemeli. bu ram'in ustune binme olayini herkes yasiyor. ama fani bi tik yukari takinca kurtariyor genelde oyle yapiliyor ne kadar kurtariyorsa 1-2cm uste takarsan olacaktir.
  6. salvira

Yardım 9070XT mi Alayım 5070 mi ?

9070 xt nitro+
  7. salvira

9700X ve RX9070 xt Ekran kartlı sistem için kasa ve psu önerisi

ben de iki kasa arasında kalmıştım. 3500x in içindeki psu cougardan daha iyiydi ve 3500x project zero uyumlu diye onu tercih ettim. ekran kartı da nitro+(kablosu gizli) aldım ve anakart da b850 project zero. kasanın içinde hiç kablo görünmeyecek
  8. salvira

🔥İndirim Sapphire RX9070 XT Nitro+ 36.999₺ 12 taksit

vatanda 33 düşmüştü
  9. salvira

Ryzen 7 7800X3D ve RX 9070 XT sistem 84 bin

teşekkürler @MSarıcı44 sistemi biraz farklı olarak tamamlayıp sipariş verdim. ekran kartını nitro+ a çektim vatan da 33 e düşmüştü. ekran kartını da msi b850pz yaptım hem ekran kartında gizli kablolama var hem de anakartın girişleri arkada
  10. salvira

9070 XT Nitro+ Vatan Ürün İadesi

Bakalım ben de öyle ümit ediyorum.
  11. salvira

Şu an mesai saati dışında olduğu için ne vatan ve kolaygelsine ulaşamıyorum. sabah arayacağım. bu durumda para iadesi yapıp kendine iyi bak mı diyorlar.
  12. salvira

Selamlar Biliyorsundur bir süredir Vatan da Web e özel indirimler oluyor. Ben de bunlardan yararlanarak 33k ya 9070 XT Nitro+ siparişi verdim. Siparişten 2 gün sonra kargoya verdiler. Ne hikmetse bugün ekran kartlarında indirim olmadı ve benim sözde kargodaki siparişim iade filan edildi...
  13. salvira

❌İndirim Bitti! North Bayou NB-F80 17-30" Monitör Tutucu Vesa Monitör Standı - 1.059 ₺ 🔥

trendyoldan ACELE300 koduyla deneyin kod bitmediyse orda da 1k oluyor
  14. salvira

🔥İndirim Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz AMAZONDA 9.002,00TL

ayni ram i daha dun hb den 11k ya aldim iptal edip 9k dan simdi aldim
  15. salvira

Çözüldü✓ Acill yardım Asus mr 120 fan montaj hakında destek

yazdıklarını chatgpt ye verip düzeltirir misin? hiç bişey anlaşılmıyor
Geri