Grizzly kryonaut modelini aldım lian li galahad 240 aıo var hayatımda gündelik kullanımda 85 95leri görmedim
1753450221
ChatGPT bunu önerdi yapmak herhangi bir veya en azından böyle bir fayda sağlar mı
[H4...
İşlemci macunu yeniledim fakat ısılar hala aynı komple sistemi söktüm temizledim acaba pump kablosunu mu yanlış taktım bence takmadım bir radyatör borusu sıcak diğeri ona göre daha serin fanlar çalışıyor termal macun çok mu kalın gelmiştir başka bir olası sıkıntı olabilir mi fotoğrafı birazdan...
Yine yolumuz düştü buralara 5600X işlemcim ve Lian Li Galahad 240mm AIO soğutucum var termal macun artık yok gibi bir şey bir de bu mevsimde kasanın (4000D Airflow) fan ve kalitesi yetersiz geliyor gibi 120mm soğutma fanı ve termal macun önerir misiniz. Stok fan egzoz ve önde 1 adet fan var...
Windows 11 baştan kurduk bizi kablosuz internet sürücüsü kısmına attı ama ne kurucaz bilmiyoruz bir kaç driver kurduk fakat windowsa gelip sürücü seçmede flashta gözükmüyor
Ryzen 5 7500F
ASUS ROG B650A
Hızlı şarj destekli uyumlu kablo ve adaptör lazım hangisi uyar?
Mcdodo aldım fakat 33w adaptör +100w kablo ile sadece 9 watt alıyor. Xiaominin yaptığı bir şey midir