SamBa24 isimli üyenin son içerikleri

1. SamBa24

Monitör RGB testlerinde kapanıyor

hocam dediğiniz sevindirici ama monitör daha 2 aylık falan bugün düştü bugün onu tam belirtemedim sanırım inşallah dediğiniz gibidir
  2. SamBa24

Monitör RGB testlerinde kapanıyor

Selamlar herkese bugün çalışma masamın kırılması sonrası monitörün bağlantısını yaptığımda pır pır yaptığını gördüm sonra https://www.eizo.be/monitor-test/ üzerinden test yaptığımda RGB teslerinde gamma ve response time testlerinde görüntü gidiyor. Ne olmuş olabilir ve onarım yapılabilirmi
  3. SamBa24

KTC Monitör yetkili servis

https://www.eizo.be/monitor-test/ burada test yaptığımda RGB teslerinde gamma da ve response testinde görüntü direk gidiyor ve gelince pırpır yapıyor neyi bozulmuştur ve onarılabilirmi
  4. SamBa24

ürünü hepsiburada üzerinden almıştım satıcıda hepsiburadaydı direk onarım talebi oluştursam hepsiburada halledermi
  5. SamBa24

Herkese hayırlı forumlar KTC monitörümde bi arıza var yetkili servise göndermek istiyorum. KTC nin türkiye yetkili servisi kimdir kimle iletişime geçmem gerekiyor
  6. SamBa24

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

benimde telefonuma kod gelmedi
  7. SamBa24

Temu 2 hesap üzerinden gümrük limiti mevzusu

sorduğum soru seni niye gerdi bu kadar bilader
  8. SamBa24

Temu 2 hesap üzerinden gümrük limiti mevzusu

Temudan başka bi hesap üzerinden kendi TCm üzerine 800 tl lik bi sipariş verdim. Kendi hesabımdan yine kendi TCme bi 800 lük daha sipariş versem limitle alakalı problem olurmu.
  9. SamBa24

20 K ya kadar Photoshop ve Premier Pro kullanılabilir laptop önerisi

detaylı baktım biraz i7 işlemcili macbooklar M işlemci olanlara göre daha performanssızdır değilmi
  10. SamBa24

2.el fiyatlarına baktım aslında mantıklı gibi duruyor hocam macbook
  11. SamBa24

Dostlar iyi forumlar öncelikle. İşim gereği çok fazla evden uzak kalıyorum ve diğer işlerim dolayısıyla photoshop ve premier pro kullanabileceğim 20 22 k bandında bi labtop arıyorum. Type-C girişi olursa ekstra iyi olur. Teşekkürler....
  12. SamBa24

Stabil olmayan internet hızı

İnternet sağlayıcım süperonline paketim 500mb ve o hızı veriyorlar. Evdeki diğer laptop la her hız testi yaptığımızda 500 600 çıkıyor. Benim masaüstü pcmde hız testi yaparken hiç 500 ü görmedim ama bazen steamden indirme yaparken o hızları görüyorum. Sıkıntı şu Opera veya Chrome dan mesela...
Geri