SambaSamba isimli üyenin son içerikleri

1. S

Türkcell Superonline 1000 MB/S Çok yavaş

Tabii ki hocam zaten full 1000 alamayacağımı bende biliyorum. Ama önceki internetten çok daha kötü ve yavaş olması garibime gidiyor. İndirdiğim kaynaklar aynı zaten. Hele ki kbps ye düşmesini hiç aklım almıyor. Sorun 1000 alamamak değil zaten sorun eski hızı bile mumla arıyor olmam 1766408226...
  2. S

Şehir İstanbul hocam 1766407638 Hocam bende oyun da indiremiyor ki 1gb lık şey için 2-3 saat istiyor epic games örnek vermek gerekirse :) Çok garip geliyor bana şu an. Sanki 50mbps den 5mbps ye geçmiş gibiyim. En verimli indiren Ea App o da 220'nin üstüne çıkmadı ama en azından hızı sabit...
  3. S

Tamamda önceki internette indirme değerleri bu seviyede değildi işte o yüzden. Aynı sitelerden aynı şeyleri indirerek karşılaştırıyorum. 1gb'lık şey 2 saatte iniyor idm de bile. Önceki internette gene mediafire'dan 22 gb lık şey 1 saatte inmişti oysa ki. Arada uçurum fark var. Aynı zamanda Epic...
  4. S

Arkadaşlar herkese iyi günler. Cuma günü Türk Telekom'un 50 mbps hız internetten Türkcell Superonline 1000 mbps' ye geçiş yaptım. Fiber altyapı oturduğum yere yeni bağlandı. Ama internet birkaç gündür eskisindend daha da yavaş hale geldi, WiFi bile yavaşladı. Özellikle Pc'den bir şeyler...
Geri