global cs forumları varmı :D varsa öğrenebilirmiyim
1769543338
Hocam sorun veya beni rahatsız eden hopörlerden ses gelmesi değil bu hopörlerdeki ses kimin ve neden böyle bir şey oluyor . İlk geldiğinde rus bir oyuncunun bilgisayarından sesleri duyuyordum bu videodakiler ise Türk bu sefer...
Onu hiç denemedim . Fakat şunu farkettim hopörler ilk güç verildiğinde açılma sesi veriyor kendi sesi bu . bilgisayar kapalı iken birden sesler gelmeden önce ilk hopörlere güç geliyor ve açılma sesi ardından sesler geliyor. Bu bahsettiğim açılma sesi ile BT bağlantı sesi ile kıyaslamayın çünkü...
BT var fakat şifreli , daha önce forumda belirttiğim gibi binamda bağlanacak kişi yok yada başkası bağlansın dicem ben 7. katta oturuyorum etrafımdaki binalar hem benden alçak hem benden uzak hopörlerin bağlantı halkasının içinde bile değiller
değişik olan şey evet soundbar fakat BT üzerinden bir bağlantı olması imkansız sebebi şifreli bir BT si mevcut ve sadece ben biliyorum. Sorunuza gelince evet soundbarın gücünü kesince gidiyor ses fakat geri güç verince tekrardan ses devam ediyor. BT bir bağlantı olsa gücü kestiğim gibi...
BT var fakat şifreli , daha önce forumda belirttiğim gibi binamda bağlanacak kişi yok yada başkası bağlansın dicem ben 7. katta oturuyorum etrafımdaki binalar hem benden alçak hem benden uzak hopörlerin bağlantı halkasının içinde bile değiller
Hocam hopörlerin BT bağlantısı şifreli ve dediğim gibi hopörlerin bağlantı sağlamak için gerekli yakınlıkta bir bağlanacak kişi yok .
1769501913
hayır gecikme olmadı hiç. bilgisayarı kapattıktan sonra olsa belki gecikme dicem ama bilgisayar kapandıktan 1-2 saat sonra çıkıyor sesler
Reis troll değil fakat şuan bt bağlantısına baktım ilk aldığımda şifre koymuştum ve şifreli bir şekilde duruyor. Binamda cs oynayan birileri yok memur ve yaşlı sınıf ağırlıklı binamdaki çocukları da tanıyorum yaşça küçükler benden . gelen sesler kalın ve tanımadığım sesler. belirttiğim gibi 1...
hocam yeni bu yıl aldım son model
1769465895
yok hocam valla değil apartmanımda full yaşlı kesim oturuyor
1769465934
Ben canlı oyun sesleri duyuyorsam ve bence bunu birinin bilgisayarından duyuyorum cs lik bir durum
Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el...
Call of Duty: Warzone da acayip bir kasma sorunu yaşıyorum sinir edici oynanmıyor yani 15-16 fps alıyorum oyun içi çözümde bulamıyorum . Birde anlamadıpım sebepten Herhangi gibi bir oyunda birden fps düşüşü yaşıyorum driver güncel ekran kartı güncel çözümünü bulamıyorum ama bilgisayarı alalı 1.5...