bu undervolt mevzusu ney fps değerini etkiler mi ve nasıl yapılıyor? Stok soğutucu hakkında youtube de bir videoya denk geldim ve hakkında iyi yorum yapmıştı yani bilemiyorum.
1765222768
ya zaten bu işlemciye stok fan yeterli bence ama dediğim gibi çok anlamıyorum.
öneriniz var mı?
1765222399
Aslında sadece güç seçeneklerinden bir şey yaptım başka ayarda yapmadım bence bir ayar falan değiştirmedim de acaba hani sizin aklınıza gelebilcek bir ayar falan var mı diye sorayım dedim
Acaba ben mi beceremiyorum diye düşünüp macunu silip yeniden sürdüm birkaç kere stok fan mandallı olduğundan biraz zorluyor ama taktım ve fan yerinden hareket etmiyordu.Ondan sonra güç seçeneklerinden işlemcinin maksümum gücünü azalttım oyunda yine 95 derecelere çıktı.Acaba yanlışlıkla bir ayar...
Zaten stok fanın tozunu aldım fırça ile baya toz çıktı.Boşta iken derecenin azaldığını fark ettim ama yük altında atıyorum google de bile 55-65 arası dolanıyor.Belki normal olabilir bu işleri anlamıyorum ama oyuna girince direkt 95te kendini kitlemesi bence sorun.
Arkadaşlar önceden açmıştım u konuyu ama herkes termal macun dedi yenilediğim halde çok ısınıyor olayı şöyle anlatayım boştayken 35-50 derece arasında ama oyuna girince direkt 95 dereceye çıkıp orada duruyor ne yapmam lazım. Hava akışı bence gayet normal çünkü ekran kartım maksimum 75leri...