Merhaba lisede ulaştırma/lojistik okuyordum. Üniversitede ise Kastamonu üniversitesi ulaslarası ticaret ve lojistik bölümüne gitmeti düşünuyorum. Ek puanlı yerleştirme bölümündekı sıralamam ile bu bölüme girebiliyormuyum?
Sonuçta ikiside aynı bölüm lojistik.
Resimleri aşağıya bırakıyorum.
Dostum biz ne zaman gelceğini nereden bilelim evinin adresi mi var bizde ? Böyle konular açanın sırf bilgisayar aldığını göstermek için böyle konular açtığını düşünmeye başladım.
1) Postal 2
Oyun, bir adamın bir hafta boyunca şehirde yaşadığı olayları konu alır. Oyuncular genellikle özgürce dolaşma ve çeşitli görevleri tamamlama imkanına sahiptir. Oyun, genellikle çılgın ve politik olarak doğrudan bir tarzıyla bilinir ve oyunculara çeşitli silahlar ve diğer araçlar...
Arkadaşlar oyuna Final Fantasy skinleri gelmiş. Bana da ücretsiz bir tane kasa vermişler. Ücretsiz kasadan da bana bu skin çıktı değerli mi acaba?
Ücretsiz kasadan ve ilk açışımdan çıkması değersiz bir skin ya da çok şanslıyım gibi geldi o yüzden sorayim dedim.
Burdaki kimse bi gram bisey anlamiyor sen bu hesabi satsan kolayca desteğe yazip hesabini geri alabilirsin alicida riskli olur ve alan kisi belki o kadar oyun istemiyo sadece 1 oyunu oynamak istiyo o kadar gereksiz para vermez birde aynen kanks yazmışsın araştırdımadan konuşmayın lütfen. Max 300
Arkadaşlar İtemsatış'ta Steam paylaşımlı hesaplara bakıyordum ve bu https://www.itemsatis.com/p/CrimStore arkadaşın ilanina denk geldim 5000 oyunu 150 TL'ye satıyor. 5000 oyuna göre bana ucuz geldi. Bu arkadaştan satın alım yapan varsa güvenilir mi sizce ona göre almayı düşünüyorum.