Samet.35 isimli üyenin son içerikleri

1. S

16pro mu S25 ultra mı?(özellikle kamera anlamında)

Aslında doğru söylüyorsunuz ama aklıma takılan şeylerden biri de yanlış biliyor olabilirim ama s26uda kamera sensörleri sonunda değişecek diyorlar sizce şimdi s25u almak mi mantıklı yoksa 3-4 ay s26u mu beklemek
  2. S

Normalde x200 pro düşünüyordum ama sonra vazgeçtim çünkü Samsung kullanmaya alışık olduğum için ve alırsam ekosistem yapabilirim diye düşündüm iphone de ise beni kendine aşık edem bir akıcı hissiyat var tabii aynı hissiyatı tab s9da veriyor ama tasarım olarak beni cezbediyor diyebilirim...
  3. S

Hocam birde aklımda şöyle bir soru işareti var ablam 15 pro kullanıyor ve cihazı baya bir süre deneyimleme firsatim oldu aşırı bir ısınma sorunu var özellikle oyunlarda ayrıca şarjı hiç iyi gitmiyor 16 pro hakkında bir bilgin var mı bu durum için
  4. S

Arkadaşlar herkese selam suanki telefonum note 10s ve yakında başlıkta belirttiğim 2 cihazdan birine geçmeyi planlıyorum alırsam yd alacağım o yüzden değer kaybı gibi konular umurumda değil, yıllardır Android kullanıyorum ama hep düşük model olduğu için bir ios meraki vardı ve kendime bir tablet...
Geri