Samet Boztoprak isimli üyenin son içerikleri

1. S

Laptop soğutucu öneri

Ryzen 9 4070 li laptop soğutucu lazım güzel sogutucak bişi lazım çokta pahalı olmasın
  2. S

fs 19 online işci sınırı

bız onlıne oynuyoruz 4 işciden fazla ıscıye verılmıyor neden bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
  3. S

Mc Town server craklı bıldıgınız var mı

bız arklarla mc oynamak ıstıyoruz ama server yok boyle kasaba gıbı haraken tarzı server var mı bıldıgınız orjınal degıl oyun
  4. S

Yardım Bu arabanın tam modeli nedir

knk doblo ıste neyı ne
  5. S

Garrys mod modlar eror veya pembe olmasi

Geforce now dan oynuyorum atölye modları kurulu gözüküyor ama spawn edince eror yazısı geliyor bazende pembe renkli bisi
  6. S

Yemek sepeti indirim kodu var mi aktif

Aktif kod varsa yazar mısınız
  7. S

hhd 2.5 sata onerısı laptop

hardısk alıcam hızlı olsun ama uygunda olsun ıstıyorum
  8. S

Minecraft uyumsuz sürüm

Benle arkadaşım aynı sürümü indirdik o servere girdi ama bende uyumsuz sürüm diyor t launcher için
  9. S

Steam hesabıma gıremıyorum yardım !!!

Bu talebi işlemeye çalışırken bir hata oluştu. Lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin. sıfreyı unut dedım bunu dedı hesaba dogru bılgıler ıle gırdıgım halde yanlıs kullanıcı adı veya sıfre dıyo sızce neden oldu bılen varsa yardım edın lutfen
  10. S

10.Sınıf tarih orta-zor seviyede soru bankası önerisi yapar mısınız

kardeşim bılgı sarmalı yada palmeye bakabılırsın
  11. S

10.Sınıf tarih orta-zor seviyede soru bankası önerisi yapar mısınız

burası teknolojı formu okul vb degil
  12. S

tv hdmı ıle bagladım kalıte cok dusuk

leptopumu hdmı ıle tv ye bagladım kalıte cok dusuk ama baska tvde deneyınce kalıte yuksek bılen varsa lutfen yardım edın
  13. S

Ekranın yanları kararıyor telefon

Pubg oynarken ekranın yani ufak siyah oldu bide üste bildirim çubuğu yeri kapanmiyo saat fon orada siyah telefon daha 1 günlük GM 21 pro ama bu sorun sadece pubgda oluyo 1636998443 1636998488 Bakın üst karanlık bu pubgda full siyah
  14. S

Lise devamsızlık sıldırme

hepsınımı
  15. S

Lise devamsızlık sıldırme

anladım hepınıze cok tessekur edıyorum yardım ettınız ıcın 1636227841 anladım hepınıze cok tessekur edıyorum yardım ettınız ıcın
Geri