Samet.D isimli üyenin son içerikleri

1. S

Mavi ekran (minidump) yardımcı olur musunuz lütfen

bilgisayarım anlamadığım şekilde birden mavi ekran verdi minidump raporumuda anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
  2. S

Bana Piyasadaki En İyi Termal Macunu Önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba piyasadaki en üst segment termal macunu önermenizi istiyorum sizlerden şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
  3. S

minidump raporlarımı incelermisiniz sorun nedir?

deneyeceğim teşekkürler
  4. S

Ekmek ve makarna alan vatandaşın futbol yorumlaması

boş gelmiş
  5. S

minidump raporlarımı incelermisiniz sorun nedir?

Merhabalar eklediğim dosyalar benim minidumplarım ben anlamadığım için anlayan birisinden yardım istiyorum sorun nedir lütfen açıklarmısınız nasıl çözerim yardımcı olursanız cok sevinirim durup dururken mavi ekranlar almaya başladım yardımcı olursanız sevinirim 1727627988 ektedir dosyalar
  6. S

Çözüldü✓ Monitör 165hz ama 144hz gözüküyor

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8"
  7. S

nasıl açacağım
  8. S

Monitör 165hz di önceden öyleydi fark ettim ki şuan 144hz gözüküyor bi anda yok olmuş DP kablo kullanıyorum taktığım yerinde yerini değiştirdim tak çıkar da yaptım RX6600 Ekran kartım var ne yapmalıyım.
  9. S

Asrock a520M hvs anakart bios güncelleme

BİOS'umu nasıl güncelleyebiliirm baktım fakat anlamadım bios sürümüm P2.10
  10. S

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar donma sorunu

Yeni bilgisayar aldım Ryzen 5 5500 Rx6600 16gb ram 500gb m2 ssd daha sonrasında 2 ay falan geçti ve garip bir şekilde durup dururken herhangi bir işlem yaparken mouse klavye ekran her şey donuyor ve belirli bi süre öyle donuyo sorun öyle devam ediyor çözümü nedir bazen açılırken sadece mouse...
  11. S

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası ekran gelmiyor ve ekipmanlara enerji gitmiyor(brick)

pekala bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum onlar ile görüşeceğim ilginiz ve alakanız için sağolun iyi günler diliyorum.
  12. S

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası ekran gelmiyor ve ekipmanlara enerji gitmiyor(brick)

dün akşam onuda denemiştim fanlar dönmediği için oturmadığını düşünüp yapmıştım peki asrock un teknik desteği nerede bunun hakkıdna bir bilginiz var mı ben bulamadım gencer gamingden almıştım DA C5 sistemim gencer gaminge mi yazmam gerek yoksa asrock ile mi iletişime geçmem gerek
  13. S

Denedim fakat hala aynı çalıştırdıktan sonra monitörde displayport no signal diyor ve mouse taktığımda ışıkları yanmıyor mouse'un ekran kartı fanlarıda dönmüyor gördüğüm kadarıyla işlemci fanları kasa fanları dönüyor
Geri