Bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin dostum çünkü daha 15 dakika önce sinirlenip oyunu sildim. Birkaç gün önce aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı başlık açmıştı ama sorun çözülmemişti diye hatırlıyorum. Bizlik değil anlaşılan, EA veya Epic'ten kaynaklı bir şeye benziyor.
Benim komisyonumdakiler çok kaliteli insanlardı. Hatta ışıklara takıldığımda daha sarı yanarken korna basanlara kızıyorlardı falan. Bana çok karışmadılar, kendi aralarında muhabbet ettiler. Umarım senin de karşına öyle komisyon gelir. Başarılar şimdiden
EA gerçekten çok problemli bir firma bu nedir ya. Epic üzerinden indirimden almıştım oyunu, arada mavi ekran veriyor bazen tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor... Tuhaf vallahi.
Ben iki tane aldım biri babama biri kendime. İkisinde de sorun çıkmadı, ses benim için tatmin edici ve şarjı gayet uzun gidiyor. Şahsen tavsiye ederim.
Açıkçası bu işlemci çoğu ekran kartını besler. 4060Ti benim alacağım parça olurdu kesinlikle. 1080p oyunculukta 4070 serisi ve üstüne geçilmesi saçma. Biraz da senin ne için alacağına bağlı.
Bu işlemci bu fiyat aralığının en f/p ürünlü işlemcisi. Aklında bulunsun stok toğutucu ile sorun yaşayanlar olmuş, yanına bir soğutucu alman gerekebilir. İleride benim de geçmek istediğim işlemci. Belki ryzen 5 5500'de tercih edebilirdin 2900tl civarı şu anda. Ama bariz performans farkı mecvut...
Oyunda 3.5k saatim var, rankım grand champion 2. 2 aydır oynamıyorum bıraktım desem yeridir. Size tavsiyem önce oyun içi turnuvalar katılın oralardan sonra diğerlerine katılırsınız. Turnuva atmosferi çok farklı bir şey çünkü.
Arkadaşlar Vatandan orijinal kablo ve adaptör aldım ve şu an sorunsuz bir şekilde şarj oluyor. Ben düştüm bari siz düşmeyin :) 400 tl farkla orijinalini alın iyi ki telefona veya başka bir şeye zarar vermemiş şu an onun düşüncesindeyim. Yardım etmek için yazanlara teşekkür ediyorum.
Tekrardan...
Anladım dostum, ben de adaptörün orijinalliğini sorguluyorum zaten. Ben de bu konulara çok hakim değilim voltaj falna pek anlamıyorum. Teşekkürler yardımın için
Aklıma takılan acaba akım korumalı priz ile 25w adaptör kullanılmıyor mu ? Yani benden mi kaynaklı sorun yoksa üründe mi bir sorun var onu anlamaya çalışıyorum açıkçası.