Samet ŞÜkür isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bilgisayar ssd okumuyor

Peki aralarındaki fark nedir?
  2. S

Bilgisayar ssd okumuyor

Herkese iyi hafta sonu dilerim. Ben bilgisayarıma m2 ssd montajı yaptım biostan ve aygıt yöneticisinden görebiliyorum bilgisayarımda gözükmüyor. Bir video buldum ama oradaki işlemi yapabilmem için size danışmak istedim. Videoda ssdyi başlatmam gerektiğini söylüyor. Bende aynı işlemi yapıyorum...
  3. S

2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Bence palit çünkü piyasa tekrardan çıkıp birden patlaması onun kalitesini belli etti.
  4. S

1570TL Ryzen 5 3600 Alınır mı?

Ryzen 5 3600 fiyatına göre gayet iyi işlemci alınabilir.
  5. S

team ssd sizce iyi midir?

Bilgisayarıma ssd takıp biraz daha hızlı hala getirmek istiyorum onun için ince hesapta indirimde olan team cx1 t253x5480g0c101 480gb ssd sini almayı düşünüyorum sizce alınır mı team marksaı ile ilgili pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. S

telefonumda böyle sorun var ne yapmalıyım

Selamın aleyküm telefonu yeni sıfırladım.Başka mail giriyorum ama daha önce giriş yaptığınız senkronize edilmiş mailinizi girin diye sürekli uyarı veriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  7. S

3600 MHz Uygun RAM

teşekkürler yardımcı olduğunuz için zamanınızı aldım kusura bakmayın.
  8. S

3600 MHz Uygun RAM

Alsam sıkıntı olmaz yani çalıştırabilirim. 1589566715 Almak istiyorum aldıktan sonra bi sıkıntı olmaz değil mi? Aldıktan sonra değiştirmek biraz sıkıntı olur.
  9. S

3600 MHz Uygun RAM

Aynen gaming gecesinden kalırsa almak istiyorum.
  10. S

3600 MHz Uygun RAM

Selamın aleyküm geçen hafta sormuştum ve cevaplamıştınız. Anakartım 3200mh destekliyor. İndirimli 3600mhz alsam biostan ayarlama yapabilirmiyim. Yani anakartımın desteklediği mhzyi ayarlayabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  11. S

AMD r3 1200 Ram Desteği

Teşekkür ederim.
  12. S

AMD r3 1200 Ram Desteği

Anakartım 3200mhz ram destekliyor.Ama aklımı amd sitesinde 2666mhz ram desteği yazması idi.
  13. S

AMD r3 1200 Ram Desteği

Selamın aleyküm benim araştırmalarıma göre r3 1200 ram tarafında 2666mhz ram destekliyor ama youtubede 3000mhz ram takılıyor.Bende bundan dolayı ram upgradi yapmak istiyorum.3000mhz ram almak istiyorum.Aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu yoksa takınca direkt çalışırmı...
Geri