Herkese iyi hafta sonu dilerim. Ben bilgisayarıma m2 ssd montajı yaptım biostan ve aygıt yöneticisinden görebiliyorum bilgisayarımda gözükmüyor. Bir video buldum ama oradaki işlemi yapabilmem için size danışmak istedim. Videoda ssdyi başlatmam gerektiğini söylüyor. Bende aynı işlemi yapıyorum...
Bilgisayarıma ssd takıp biraz daha hızlı hala getirmek istiyorum onun için ince hesapta indirimde olan team cx1 t253x5480g0c101 480gb ssd sini almayı düşünüyorum sizce alınır mı team marksaı ile ilgili pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamın aleyküm telefonu yeni sıfırladım.Başka mail giriyorum ama daha önce giriş yaptığınız senkronize edilmiş mailinizi girin diye sürekli uyarı veriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Alsam sıkıntı olmaz yani çalıştırabilirim.
1589566715
Almak istiyorum aldıktan sonra bi sıkıntı olmaz değil mi? Aldıktan sonra değiştirmek biraz sıkıntı olur.
Selamın aleyküm benim araştırmalarıma göre r3 1200 ram tarafında 2666mhz ram destekliyor ama youtubede 3000mhz ram takılıyor.Bende bundan dolayı ram upgradi yapmak istiyorum.3000mhz ram almak istiyorum.Aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu yoksa takınca direkt çalışırmı...