Samet10y isimli üyenin son içerikleri

1. Samet10y

Bilgisayar Formatından Sonra Başıma Gelenler

Valla hocam Allah razı olsun uğraştırdım sizi bende artık yarına bırakacağım acayip uykum geldi. Teşekkür ediyorum sizlere
  2. Samet10y

CPU sıcaklığı normal hocam 39-41 görüyor maksimum
  3. Samet10y

Kendini kapattı açtı masaüstü geldi derken yine kapattı kendini
  4. Samet10y

Keşke o zaman yapsaydım da bugün patlamazdım belki hocam. Şimdi videosuna baktım da hocam o işleme dayanmaz kapanır o süre içinde bilgisayar. 1783197993 Sanırım bu ekranda dondu bu seferde
  5. Samet10y

Kurulum yaparken kapattı yine kendini
  6. Samet10y

Dediğiniz şekilde yaptım. İnşallah format esnasında donmaz.
  7. Samet10y

Ne yapmam lazım o vakit
  8. Samet10y

Maalesef yok başka ya. Elektrik gitmiş gibime şöyle. Kasada hiçbir şey çalışmayı durdurmuyor fandır ekran kartıdır kasanın ledleri bile sönmüyor ama sistem yeniden başlıyor klavye mouse kulaklık hepsi gücü kesiyor. Windows yine şifre istiyor.
  9. Samet10y

Xmpyi yaptım şimdi. Hocam valla çok uğraştım zaten bu psuyla 2 kere garantiye gitti. Frisby 600w80bronze sertifikalı tam modeli aklımda değil şimdi. Bekliyorum bakalım 3 dakika oldu kapanmadı daha. 1783195926 Bu seferde dondu. İşten eve geldik bi eğlencemiz vardı mahvetti bugün ya ihtiyarım benim.
  10. Samet10y

DDR 4 3200mhz bellek var 2 tane bunlardan hangisi kullanmam gerekiyor ilk defa duydum xmp expo olayını
  11. Samet10y

Bildiğimiz windows 10 için usb iso dosyası hazırladım kurulumu yaptım hocam biçimlendirme işlemleriyle birlikte.
  12. Samet10y

Windows 10 kurulumunda sıfır usb bellek aldım ama kurulum esnasında bir kere donma yaşandı kapatıp açmam gerekti. Donma olayı hep karşıma çıktı.
  13. Samet10y

Eyvallah hocam düşünmeniz yeter hayırlı akşamlar
  14. Samet10y

Biosta sıkıntı yok hocam windows ekranı geldiği zaman kapanmalar başlıyor. Şuan bilgisayar yarım saattir bios ekranında duruyor.
Geri