samet135 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Eneba güvenilir mi steam key için

arkadaşlarım sık sık alım yapıyor güvenilir diye düşünüyorum bende alacağım kafama göre oyun bulursam.
  2. S

Hangi 6700XT alınmalı ?

Bence bakımını yapıp uğraşacağına direkt temiz bir şey al. Bakımdan sonra sorun çıkarmayacağı kesin değil ne de olsa. 2 fanlı sapphire iyidir bence bu seçenekler arasında.
  3. S

Hangi 6700XT alınmalı ?

Bende 6700XT kullanıyorum ama Sapphire 3 fanlı modelini. Bunların arasında en iyisi red devil ama satıcı aktif değilmiş maalesef. Bunun haricinde temiz olmasından ötürü sapphire olabilir hocam. Pazarlıkla 9000-8500 bandına alırsan hele tadından yenmez diye düşünüyorum. Sizin gönlünüz hangisinde...
  4. S

Havit Gamenote H2002P 7.1 Yardım ?

https://drive.google.com/file/d/18hfNz2n-XoUDg0SJGqqgJ8GplwTyxArh/view bu değilmi hocam varsa eğer link atabilir misiniz
  5. S

Havit Gamenote H2002P 7.1 Yardım ?

Hocam uygulamayı nasıl kurdunuz bende C-media 108B bağlayın diyor
  6. S

Yardım Havit H2002p 7.1 Kulaklık driver hata

Bende H2002D kullanıyorum ve bu kulaklığın driveri yok diye biliyorum
  7. S

Scorpion Exo 391 Alınır mı

Polikarbon kabuk yapısı var ve scorpion markada güzel markadır alınır hocam. Bende Hjc c10 var onada bakabilirsiniz memnunum ben.
  8. S

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

eyvallah cansın
  9. S

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

Şu müziğin farklı versiyonu vardı Türkçe hali neydi o
  10. S

Anlas tournee hakkında bilgisi olan varmı ?

ama 5 6k km sonra tutmayacaksa bekleyip sonra daha iyisini almak daha mantıklı değilmi.
  11. S

6k kadar çıkarım. Dediğiniz gibi anlas tek sezondan sonra çatlamaya başlıyormuş o yüzden onu almayacam en kötü ihtimal koruma demiri alır stok lastik devam ederim bütçe arttırana kadar.
  12. S

Drift L
  13. S

araziye girmiyecem ama o lastik 8k hocam o kadar çıkamam şuan
  14. S

Anladım hocam tamamdır anlası son çareye bırakacağım o zaman 1744460923 ölçülere uygun güzel lastik bulabilirim umarm
  15. S

Dediğiniz gibi anlası öven çok yok o yüzden bütçeyi biraz aşıp 6k en fazla 6.5k civarına bildiğiniz lastik varmı hocam attığınız lastik bütçeyi çok aşıyor 1744460696 Michelin baktımda lastiğime uyan ölçü bulamadım belkide vardır. Ama anlası kullananların bi kısmı memnun değil. Ben hem ıslakta...
Geri